Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mernétek babát vállalni?

Mernétek babát vállalni?

Figyelt kérdés
250 ezret keresek, 2 éve dolgozom van saját ingatlanom, kocsim nincs,es egyedül vállalnám a picit. 23 vagyok. Ti 1-2 éven belül vállalnátok?
2022. szept. 4. 14:28
 161/199 anonim ***** válasza:
14%

Igazából én azt nem értem, hogy miért mennek egyáltalán bele ebbe a vitába azok, akik oldalakon keresztül benne voltak?

Oké, nem értetek egyet azzal amit ír, de nem sokkal jobb annyiban hagyni, és nem bizonygatni valamit újra és újra?

Csak a “jobb lett volna” komment miatt kérdezem. Mivel a kérdező nem azt kérte, hogy veszekedjetek tök nem ide illő dolgokról, hanem hogy válaszoljatok a kérdésére, amit meg is tettetek.

Tehát nem neki nem kellett volna feltenni a kérdést, hanem nektek nem kellett volna elkora vitát generálni.

2022. szept. 7. 14:40
 162/199 anonim ***** válasza:
75%
Igen, én férjem is felkel hozzá,pedig megy dolgozni. Csak szánni tudom,hogy a te férjed nem segített ennyire sem...
2022. szept. 7. 16:20
 163/199 anonim ***** válasza:
8%
Nem az egyetlen volt. A legjobb barátnőm, (akivel egyidősek vagyunk), hangszigetelte a hálószobát, és nem kel fel egyik gyerekhez sem. Náluk 2 van. Azt mondta, ő dolgozik, ki kell pihenje magát, az anyja a gyereknek meg úgyis otthon van egész nap. Nálunk még újszülött a második.
2022. szept. 7. 16:32
 164/199 anonim ***** válasza:
11%
Szóval elég sok helyen így van, nem kirívó.
2022. szept. 7. 16:33
 165/199 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk meg minden ismerősöm férje éjjel is segít, ez van.

A különbség hogy én tudom hogy vannak paraszt férjek és nem hitetlenkedek,hogy csak mert nálunk minden férj segít akkor kizárt,hogy máshol meg nem...

2022. szept. 7. 16:35
 166/199 anonim ***** válasza:
79%

szupimami, ha rábeszéled a kérdezőt a felelőtlen gyerekvállalásra, és később rájön mennyire megszívta, és visszacsinálná, akkor örökbe fogadod a gyerekét? vagy eltartod? Vagy csak más nemiszervével vered a csalánt?

persze tudom, te világ életedben egyedülálló szülő akartál lenni, és mindenki hülye aki nem így cselekszik, hiszen csodálatos mindent egyedül megoldani, és egy fizetésből nyomorogni 4en.

Oké, te azt mondod mindenetek megvan. Én azért megkérdezném a gyerekeidet is.

2022. szept. 7. 16:38
 167/199 anonim ***** válasza:
11%

Igen, nagyon szívesen örökbe fogadnám, de egészen biztos, hogy nem adná oda, mert imádná.

Nem, nem akartam egyedülálló anya lenni, nem így készültem, csak nem voltam hajlandó mindent elviselni valakinek csak azért, hogy legyen 200 vagy 300 ezerrel több a kasszában.

Nyugodtan megkérdezhetnéd a gyerekeket is, ők is ezt mondanák. A nagyon vágyott játékot mindig megkapták karácsonyra például, de nem divat szíre-szóra berongyolni a játékboltba, és felvásárolni néhány hülyeséget. Amire kell, mindig megvan, de vigyáznak is rá, nem teszik tönkre készakarva a dolgokat. Nincs ribillió ha elszakad a játszótéren a ruha, mert nem volt drága, és sosem volt olyan velük, amit rendszeresen tapasztalunk, hogy ezt ne csináld, azt ne csináld, ide ne menj be, oda ne mássz fel, mert mi lesz a riháddal, ne koszold össze, és a többi.

2022. szept. 7. 17:27
 168/199 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló szerintem hagyjuk őket. minket lenéznek, de engem speciel nem érdekel már. Nem is húzom fel magam, eddig se tettem. Ha szeretnél privátban beszélgetni írj.
2022. szept. 7. 17:50
 169/199 anonim ***** válasza:
76%

Értsd meg kérdező nem vagy lemaradva,megtalálhatod az igazit,de amíg nem szülsz fingod sincs milyen nehéz egyedül egy csecsemővel. Igen aki egyedülálló szülővel vált az normális,de direkt egyedül bevállalni viszont felelőtlenség, visszacsinálni pedig nem lehet. Én örülök hogy a gyerekemnek van apja és imádják egymást,de még a férjemmel is nagyon nehéz a gyereknevelés ,250 ezer ft-ra jutó gyes pedig naaagypn kevés egy gyerekhez és akkor még nem tudsz elmenni dolgozni főleg ha anyatejes kB 1 éves koráig,de ugye pénz kelleni fog.

Buta vagy és egy szentfazék szupermamira hallgatsz,de lehet neki meg se kottyan az egyedülálló nevelés, te viszont beledöglesz... nem mindenki ugyanolyan erős és ez csak szülés után derül ki.

2022. szept. 7. 18:05
 170/199 A kérdező kommentje:
engem is egyedül nevelt anyám.
2022. szept. 7. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!