Mernétek babát vállalni?
Jaj, kicsi lànyok. Maradjatok már csendben, ne itt próbáljátok meg magatokat kiélni, csak azért, mert otthon kuss a nevetek 🤣 Nevetségesek vagytok!
Semmi de semmi közötök nincsen ahhoz, hogy a kérdezőnek hogyan, és mikor lesz gyereke! Szeretne, mindent megtenne érte, és egy gyereknek csakis erre van szüksége! Lenne egy nagyon boldog anyukája, és nagymamája, akik szeretetben nevelnék, és ha úgy alakul, párja is lenne, aki tényleg szereti, és elfogadja, nem csak hazudozik neki, hogy ágyba vigye!
Nyugodj meg kérdező, a legjobb anyukája leszel a kicsinek! Hajrá, mindent meg fogsz tudni oldani, a sok lelki sérült károgót meg engedd el. A nyomorult kis életük miatti frusztrációjukat itt próbálják meg kiélni. Ebből is tökéletesen látszik a szar kapcsolatuk, meg a boldogtalanságuk. Marha nem 12 éves kiskamaszok írogatnak a 400 ezres iPhone igényeikkel, miszerint 250 ezer Ft ma semmi. Aki elmegy, és dolgozik keményen, az ilyet nem mond! Hallgass a szívedre, és jól fogsz dönteni! Vállald egyedül is ha úgy ban, semmivel nem rosszabb, mint megpróbálni egy palit ezzel magadhoz láncolni, mindenben rá támaszkodni, aztán ha lelép, akkor meg összeomlani, mert az itt észt osztók 99%-a a férjecskéje nélkül semmire nem képes, csak másokat fikázni, otthon meg a küszöb alatt közlekednek, és rájuk förmedve utasítgatják őket, hogy most épp mit csináljanak!
Nem szar mindenkinek a házassága? De! Csak nem mer vagy nem tud belőle kilépni, mert ugye a pénz az kell. Egyébként nem lenne tele az ország a ti féle lelki nyomorékokkal, akik szerint csak akkor lehet egy vagy több gyereket tisztességesen felnevelni, ha válogatás nélkül minden szart megvesz neki az ember, csak foglalkozni ne kelljen vele! Undorítóak vagytok! Nincs joga lebeszélni a kérdezőt egyikőtöknek sem az élete vágyáról!
😂😂😂 ilyen az ha anyu meg apu testvérek. Amúgy meg kevesebbet kéne piàlni, és jàték varàzsgömbökkel jàtszani.
Jah igen heti lottószàmok???
😂😂😂
Itt te vagy a legkellemetlenebb, meg az, hogy a mocskolódàson kívül továbbra sem megy semmi más.
Amennyit emlegeted a csicska nöi szerepet meg a pofozkodó alkesz férjet teljesen evidens, hogy a saját nyomorod élményeid vetíted ide, nevetséges amilyen habzo szàjjal nyomatod itt a durvàbb durvàbb műsoraidat.
Ilyen az, ha savanyu a szőlő.
Részemről nàlunk a férjem most àll neki vacsit csinàlni, mert csak úgy😀 ha màr megkérdezted.
Szupermami nem tudom honnan veszi az ötleteit.
De akkor vezesse le nekem a költést 1 gyerekkel 1 felnőttel, minősègi étkezéssel átlag rezsivel.
Maximum akkor elég, ha soha semmi gikszer nincs.. és a gyedből nem él meg.
Nem arról van szó, hogy apuka a szent.. de egy családnak összbevétele van.
Nem mellesleg egy normális apa és férj a teendőkből is kiveszi a részét.
Egy nagymama nem terhelhető annyira, hisz nem ő vállalta azt a gyereket..
De lényegtelen is mit csinál a kérdező, mi nem vállalnánk be.
Még 4 ève is izgultam, férjjel, akkor volt 250 a fizum
Akkor hajra. Nem értem én sem miért kérdezel valamit ha csak igent fogadsz el vàlaszul.
Itt van a kis barinőd, ha beüt a baj, majd neki írj elvégre ő mindent is tud, és tutira megjósolta neked, hogy minden happy lesz és csillámos. Itt csak a hàzassàgba szült nőknek szr. De nekünk kivétel nélkül szóval lehetôség szerint sose házasodj meg.
Irónia off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!