Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti mertek szexuális...

Kismamák, ti mertek szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
Mióta tudjuk hogy babánk lesz, nem volt köztünk semmi. Félek.. De már szeretnénk.. Veszélyeztetett terhes vagyok 9hetes nem tiltott orvos ettől legalábbis nem mondta
2022. júl. 31. 14:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
66%

Mitol veszelyeztetet???

Csak mert nekem a 3iknal mondta a szules elott h igazabol az voltam mert az elozo csaszar volt.

Amugy ha gond lenne a szex akkor mondta volna. Normal vanillia azex mehet. A BDSMet azert keruld 🤣

2022. aug. 1. 08:59
 32/36 anonim ***** válasza:
Vanilla szex? Az meg mi??
2022. aug. 1. 12:59
 33/36 A kérdező kommentje:
Azért veszélyeztetett mert az elején volt barnás folyásom.. KB. 6hetesen
2022. aug. 1. 13:07
 34/36 anonim ***** válasza:

Ha nem nyitott a méhszáj, nincs hematóma, s a barnázás csak a progi hiánytól volt, akkor valószínűleg semmi akadálya a nemi életnek.

Én talán óvatosabb lennék a 12-ik hétig, de ezt úgyis az orvos mondja meg.

Most 21 hetes vagyok, én is veszélyzetetett, de amiatt, hogy az előző babám elvesztettem, jelenleg semmi oka sincsen. Nekem zöld út van, úgy kell levadászni az embert, mert ő meg nem akar, mert furcsa neki, hogy lakik bennem valaki :D

2022. aug. 1. 14:37
 35/36 anonim ***** válasza:
Nekem is volt az elején pecsételés és innentől kezdve szóba sem jött a szex nálam. Elvileg emiatt automatikusan kerülni kellene az első trimeszterben, de valamelyik orvos nem foglalkozik vele és nem mondja. Utána pedig fájdalmas és kellemetlen méhösszehúzódást okozott nekem. Így nálunk van szexuális èlet és gyengédség, de nincs aktus. Nem gondolom, hogy ez lenne a világvége. A férjemet le is lombozná, ha fájdalom árán lennènk együtt csak azért, hogy meglegyen a sima szex is. Hosszú az élet, leszünk még együtt eleget, ahogy jól esik. Szóval terhesség függő és csak két ember tudja eldönteni nekik mi a jó.
2022. aug. 1. 19:17
 36/36 anonim ***** válasza:

Vanillua szex a normal alap szex

Szopas nyalas dugas kb ennyi

Semmi hajhuzas popsira utes, fejfogas, kenyszerszopas, durva aktus, kotozes etc...

2022. aug. 1. 19:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!