Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti mertek szexuális...

Kismamák, ti mertek szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
Mióta tudjuk hogy babánk lesz, nem volt köztünk semmi. Félek.. De már szeretnénk.. Veszélyeztetett terhes vagyok 9hetes nem tiltott orvos ettől legalábbis nem mondta
2022. júl. 31. 14:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
5%

A biztonsági tartalékról:

amikor a zebrán kell átmenni, én simán lelépek az útra, ha látom, hogy az autó meg fog állni.

Sokan vannak, akik csak akkor mernek megmozdulni, ha MÁR megállt. Addig várnak.

Pedig ők is látják, csak ez nekik nem elég.

Neked, gondolom, még az is elég lenne, ha nem a zebra előtt állna meg, hanem a lábadtól 1 mm-re.

Mert neked nem kell biztonsági tartalék, nem bankban vagyunk.

2022. júl. 31. 16:23
 22/36 anonim ***** válasza:
Persze, de akkor utcára se menj, mert ELÜTHET az autó.
2022. júl. 31. 16:24
 23/36 anonim ***** válasza:
Jó egyszerre írtuk, a lényeg szerintem, hogy megkérdezi persze az orvosát, de ha baj lenne, mondta volna. Ilyet mondanak, hát ez a dolguk. Nem lehet burokba élni, és mindentől félni..
2022. júl. 31. 16:25
 24/36 anonim ***** válasza:
Még a kérdező véleménye érdekelne, hogy ő mit mond az egészről?
2022. júl. 31. 16:27
 25/36 anonim ***** válasza:
Mi még utolsó hónapban is összebújtunk. Meg is indult tőle 39+2-nél a szülés 2 órával az aktus után.
2022. júl. 31. 16:37
 26/36 anonim ***** válasza:

Ezért mondom... ez az általános.

Bár olyanról is hallottam, hogy az istennek se indult meg, bújhattak, ahova akartak... ilyen is van.

2022. júl. 31. 16:39
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Hmm 41-42 heten meg siman szexeltem tobbszor is naponta de az Istennek sem akar beindulni a szules pedig olyan orgazmusaim voltak h ihaj.

Aztan mikor mondtak h ez csaszar lesz hat onnantol 4ora alattegvolt a gezenguz. 😁

2022. júl. 31. 18:09
 28/36 anonim ***** válasza:
Kire mivel lehet hatni, ugye... :-)
2022. júl. 31. 18:10
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

nálunk van szex, ez a második terhességem

nyilvàn kicsit finomabbra váltottunk, első babánál pl fájt hátulról, most inkább a misszionárius kényelmetlen 🤷🏻‍♀️

2022. júl. 31. 20:39
 30/36 A kérdező kommentje:
Meg kérdezem az orvosom minden képpen. A veszélyeztetett terhesség miatt nem merem egyébként. Nem ér annyit hogy a babának baja legyen
2022. júl. 31. 20:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!