Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti mertek szexuális...

Kismamák, ti mertek szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
Mióta tudjuk hogy babánk lesz, nem volt köztünk semmi. Félek.. De már szeretnénk.. Veszélyeztetett terhes vagyok 9hetes nem tiltott orvos ettől legalábbis nem mondta
2022. júl. 31. 14:00
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
62%

Orvossal beszéld meg.

Ha nem tiltja, akkor mehet.

Persze ne legyen durva, de normál esetben ettől nem lehet semmi baja a babának.

Az utolsó hónapban már ne legyen... csak akkor, amikor már szeretnéd megszülni.

2022. júl. 31. 14:06
 2/36 anonim ***** válasza:
92%
Orvostól kérdezd meg a veszélyeztetett státusz miatt, amúgy mehet persze. És nem utolsó hónapban sem fog a szextől beindulni, felejtsük már el ezeket a berögződéseket. Akkor fog beindulni, amikor be kell, ha még nincs kész csavargathatod a mellbimbód napestig semmi nem fog történni.
2022. júl. 31. 14:27
 3/36 anonim ***** válasza:
21%

Orgazmustól pedig beindulhat a végén.

Nem kötelező, de beindulhat.

Kérdezz orvost.

2022. júl. 31. 14:28
 4/36 anonim ***** válasza:
90%
3. Nem indulhat be, kérdezz te meg orvost, vagy olvass utána. 42. Héten szültem, nincs olyan amit nem próbáltam. Akkor indulhat be, ha egyébként is beindulna. Az eseményeket felpörgetheti, mint a mellbimbó izgatása, mert oxitocint termel, de be nem tudja indítani.
2022. júl. 31. 14:40
 5/36 anonim ***** válasza:
20%

Jó, akkor mondd úgy, hogy felpörgetheti.

Az biztos, hogy egészen a végén már HATÁSA VAN RÁ.

2022. júl. 31. 14:43
 6/36 anonim ***** válasza:
91%
5. Baromira nem mindegy, hogy a 36 héten beindíthatja, vagy ha 40. Héten este 10kor magától is beindulna este 8kor a szex felpörgeti. Te írtad, utolsó hónapban ne szexeljen, mert beindítja, ez full baromság. És az én példámból kiindulva, plusz sokezer nőéből akit indítottak, nem nincs hatása, ha nincs itt az idő. Kérlek, ne terjessz olyat ami nem igaz!
2022. júl. 31. 14:46
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, merek. Nem olyan sűrűn szoktunk, mint előtte, mert jóval fáradtabb vagyok, folyton puffadok és estére fáj a hasam stb., de heti 1x belefér
2022. júl. 31. 14:59
 8/36 anonim ***** válasza:
17%

"utolsó hónapban ne szexeljen, mert beindítja"

BeindítHATja!!!

És azért az utolsó hónapban, mert mi van akkor, ha a baba másképp gondolja az utolsó hónapot?

Biztonsági tartalékról vagy koraszülésről még nem hallottál?

Az orvosok ajánlják ezt így.

2022. júl. 31. 15:07
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Képzelj el egy 9 hetes embriót, és gondold át, hogy árthatnál neki a szexxel. Sehogy.
2022. júl. 31. 15:21
 10/36 anonim ***** válasza:
81%

Így igaz.

Általában.

De van olyan veszélyeztetett terhes, ahol ez nem igaz.

Ezért kell ilyenkor orvos.

2022. júl. 31. 15:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!