Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti mertek szexuális...

Kismamák, ti mertek szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
Mióta tudjuk hogy babánk lesz, nem volt köztünk semmi. Félek.. De már szeretnénk.. Veszélyeztetett terhes vagyok 9hetes nem tiltott orvos ettől legalábbis nem mondta
2022. júl. 31. 14:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
51%
De hisz írta, hogy nem tiltja neki az orvos.
2022. júl. 31. 15:33
 12/36 anonim ***** válasza:
76%

De lehet, hogy ezt nem kérdezték meg külön tőle.

Azért sem árt megkérdezni, mert ha ezek után 6 hónapot végig idegeskedik, hogy nem árt-e mégis - na, az biztos, hogy ártani fog!

2022. júl. 31. 15:36
 13/36 anonim ***** válasza:
67%
Ezt bizonyára mondta volna magától.
2022. júl. 31. 15:38
 14/36 anonim ***** válasza:
47%

Bizonyára - DE az idegességen ez nem fog segíteni!

Ennek a kismamának 100.00% bizonyosság kell. Nem elég a 95%

2022. júl. 31. 15:47
 15/36 anonim ***** válasza:
51%
8. Szex nem okoz koraszülést. Fogadd, el hogy nincs igazad és hagyjuk ezt a témát. Itt vergődsz és jössz az orvosokkal, pedig bármelyik ezt elmondaná neked. Ijesztgeted a baromságaiddal a kismamákat feleslegesen.
2022. júl. 31. 15:57
 16/36 anonim ***** válasza:
23%

Miután már 25-ször leírtam, hogy a MINDENÓRÁS kismamáknál inditHATja be a szülést, 26-odszorra mit fogsz még írni?

Veszélyeztetett terhességnél hamarabb is beindíthatja, vagy okozhat vetélést.

Tudod, az élet nem kétbites (valami nem CSAK HASZNOS vagy CSAK KÁROS lehet).

2022. júl. 31. 16:02
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
16. És akkor mi van ha mindenórásként beindul a szülés? Ne idegesíts már, komolyan. Nem is a vetélésre írtam, te írtad bakker, hogy utolsó hónapba ne. Erre reagáltam, hogy nem fogja beindítani ha nincs kész. 25x írsz baromságot és elvárod hogy tapsikoljanak neked. Igen, ahányszor hülyeséget írsz annyiszor fognak kijavítani. Katasztrófa vagy🤦‍♀️
2022. júl. 31. 16:07
 18/36 anonim ***** válasza:
48%

Azt kellene végre megértened, hogy HA normális a terhesség, ÉS HA jól számolták a hónapokat, AKKOR valóban nem veszélyes még az utolsó hónap SEM.

DE mint ahogy mindenben tartunk biztonsági tartalékokat, ÚGY EBBEN IS célszerű.

Amúgy ezt már leírtam.

2022. júl. 31. 16:10
 19/36 anonim ***** válasza:
59%
18. Neked meg azt kellene megértened, hogy nincs ilyen, hogy biztonsági tartalék. Senki nem mondta, hogy szexeljen úgy, hogy tiltva van. Mindenki azt mondta, hogy kérdezze meg az orvosát. Te egyedül írtad azt, hogy me szexeljen az utolsó hónapban. Erre és csakis erre reagáltam, hogy a szex nem indít be semmilyen terhességet, maximum felpörgeti néhány órával, ott sem maga a szex hanem az oxitocin. És nincs se a szexben se a terhességben biztonsági tartalék, ez nem egy bank. Mindegy, terjeszd továbbra is a baromságaid, hátra megrémiszthetsz néhány kismamát! Grat!
2022. júl. 31. 16:18
 20/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem semmi... magyarázhatok, amennyit akarok.

Érdekes világképed lehet.

2022. júl. 31. 16:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!