43 évesen teherbe estem.Van 1 17 éves gyermekem.A párommal megbeszéltük:nem zárjuk ki a közös babát.5 hetes terhes vagyok közölte:ő nem akarja,abortusz mellett voksol. Van lakásom,munkám.Szeretném a babát.Érzem egyedül vállalom v.abortusz.Vélemény?
Figyelt kérdés
#Gyerekvállalás egyedül
2021. okt. 30. 19:51
51/61 anonim válasza:
50
De annak semmi.köze a kinézethez. Hihetetlen..
52/61 anonim válasza:
Akkor hitetlenkedj, kedves egészségedre! Érdekes, ahogy elnézem, más meg tudta érteni, mire írtam: hamis az elképzelés, hogy 40 felett mindenki egy lepukkant, egészségtelen és idegbeteg alak, akit már a menopauza is kínoz és csoda, ha megéri a 60. életévét --> ugyanis a GYK-n kb. ilyeneket írnak a besavanyodott emberek. Ez pedig egy orbitális nagy kamu, mert van, aki tud magára vigyázni + a génlottót is megnyerte.
53/61 anonim válasza:
Jézusom... tényleg nem érted?
Egy 20 eves 50 kgos nő is lehet terméketlen és 40 éves 120kgos nő is lehet termékeny.
Értetlen...
54/61 anonim válasza:
Valszeg te nem érted, én egy konkrét hsz.-re jeleztem vissza, aki úgy közölte, mintha minden 40 feletti nő egy lepukkant és idegbeteg személy lenne, aki hova akar már gyereket. Nem tudom, miért fárasztasz a marhaságaiddal, hogy ki mikor hogyan és miért lehet terméketlen, mikor nem ez volt a kérdés, és eleve nem is neked reagáltam. Unatkozol? Az állításodat meg kb. mindenki tudja aki kicsit is ért a biológiához, és a kérdezőt sem érinti, mivel már teherbe esett.
55/61 anonim válasza:
Ha viszont te vagy az a három pipás is, aki a kérdezőbe is beleállt: te hoztad fel, hogy 43 éves korára az ember megette a kenyere javát (kategorikusan nem igaz, főleg, aki tele van 80-80+-os felmenőkkel). Ha hiszed, ha nem, nem mindenki családfája van tele 40-es, 50-es halottakkal, nem mindenki van lepukkanva, nem mindenki sz.rik az egészségére magasról, stb. HA azonban NEM te vagy az a három pipás, akkor mea culpa és ne vedd ezt a kommentet magadra. A továbbiakban értelmetlen kötekedést és offolást, meg maguktól értetődő tényeket, amiket kb. mindenki tud már nem kérek!
56/61 anonim válasza:
Kérdező mit döntöttél végül 1 honap után? hogy vagy kérdező kismamaként?
57/61 anonim válasza:
Remélem minden rendben kérdező.
58/61 anonim válasza:
hogy vagy te kérdező,17 éves gyermeked és magzatod?
59/61 anonim válasza:
A helyedben megtartanám. Soha nem vagy biztosítva, hogy a másik melletted marad, ha együtt terveztétek akkor sem. Akkor is meggondolhatja magát, ugyanúgy mintha csak becsúszik. Boldog babázást! Jó anya leszel másodszor is! Plusz a nagy gyereked is biztosan fog segíteni, esetleg a szüleid is, ha élnek. Ha meg 2 éves lesz a kicsi, megy bolcsibe, te meg visszamész dolgozni.
60/61 anonim válasza:
Eddig senki sem emlitette akkor en most fogom. az ember barmilyen jol nez ki 40 felett mar nem rendelkezik legtobbszor ugyanolyan fizikai eronlettel mint huszon vagy harminc korul. egy baratnom szult nagy korkulonbseggel egy 3. gyereket 40 felett. nem nagyon tudott beilleszkedni az osztalytarsak mamai koze mert joval oregebb volt toluk. es meg a kislanyaval is akit nagyon szeret sokkal nagyobb volt a generacios tavolsag mint a masik kettovel, sot a noverek sem sokat tudtak mit kezdeni a toluk tiz evvel fiatalabb hugukkal. ha egy ferfi nem akarja a gyereket fizetni fog de apa nem lesz belole, es a gyereknek ez amikor mar megerti hogy az apjanak nem kellett soha nagyon tud fajni. ha nincs segitsege meg a kezdeti idokre sem akkor nagyon meggondolando a dolog. amikor a lanya erettsegizik o mar 60 felett jar. nezzetek meg sokszor a fiatalok sem ertik meg az elottuk jaro generaciokat. a vilag tul sokat es tul gyorsan valtozott. remelem a kerdezo jo dontest hoz. en nem vallalnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!