Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 43 évesen teherbe estem.Van 1...

43 évesen teherbe estem.Van 1 17 éves gyermekem.A párommal megbeszéltük:nem zárjuk ki a közös babát.5 hetes terhes vagyok közölte:ő nem akarja,abortusz mellett voksol. Van lakásom,munkám.Szeretném a babát.Érzem egyedül vállalom v.abortusz.Vélemény?

Figyelt kérdés

#Gyerekvállalás egyedül
2021. okt. 30. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Valószínű mindegyik agytröszt orvosi diplomával a zsebében nyilatkozik.
2021. nov. 2. 20:53
 42/61 anonim ***** válasza:
94%

39 a különbség csak az kettőnk között, hogy, én nem ítélkezek, és ez egy nagy különbség.

Neked miért fáj, hogy ismeretlen emberek és a testvéreik között hány év van? Engem egyáltalán nem érdekel, az se ha két év van közöttük, az se ha 26.

2021. nov. 2. 21:07
 43/61 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki! Miattam kár egymásnak esni,teljesen felesleges.Aki jó szándékkal hozzászólt-építő jelleggel, azt beépítettem.A lehúzó, negatív, fröcsögő embereket szánom.Szerencsére ez az én életem🙂 Amúgy ezért tart itt a társadalom ahol....egyesek képtelenek elfogadni a másikat, a különbözőségeket, mentalitásbeli eltéréseket.
2021. nov. 2. 21:17
 44/61 anonim ***** válasza:
93%
#43 Ne foglalkozz velük. Lehet nekik otthon dirigálnak, így azt hiszik más is így akar élni, forgatókönyv szerint. Vagy nekik kell az "azt csinálok amit én akarok az életemmel" csak másnak nem szabad ugyanígy élnie, szabadon? Nagyon sokan elfelejtik, hogy nem a seregben vagyunk, nem parancsolgatunk senkinek. Az ajanl azért, hogy vizsgálatokon azért ess át, amin csak lehetséges. Fő az egészség. Az emberekkel még nem kell foglalkozni. Dumálni mindenki tud, de senki sem fog helyetted csinálni semmit.
2021. nov. 2. 22:04
 45/61 anonim ***** válasza:
5%

40

Eddig elég értelmesnek tűntél, de ez a kommented kritikán aluli.

Maradjunk annyiban, hogy nem én kérek tanácsot ilyen helyzetben és nem az én párom akarja elvetetni a gyerekem.

2021. nov. 3. 05:39
 46/61 anonim ***** válasza:
94%
Kedves Kérdező! :) Én a helyedben megtartanám. Azt írod, szeretnéd a babát. Ez a lényeg. Ez nem a párod döntése. Sokkal nehezebb egy gyereket apa nélkül felnevelni, de nem lehetetlen. És még az sem biztos, hogy apa nélkül nőne fel. Nagyon jó, hogy a lakás, munkahely, anyagiak biztosítottak. Az életkor sem probléma. Fésűs Nelly hasonló helyzetbe került, először nem akarta a babát, de aztán mégis megtartotta, s úgy gondolja, jól döntött. Három olyan ismerősöm is van, akik 40 felett szültek: az egyiküknek sokáig nem sikerült, aztán kis korkülönbséggel 3 babája is született. A másik két ismerősömnek már volt felnőtt gyerekük, amikor jött a kicsi. Ők sem bánták meg. Ha még az abortusz gondolatát is rettenetesnek tartod, akkor valószínűleg nagyon megbánnád, főleg hogy kényszerből tennéd. Minden jót kívánok, és jó döntést! :)
2021. nov. 7. 12:10
 47/61 anonim ***** válasza:
77%
43 éves vagy, én 42 :). A párod nem tudom melletted marad-e, de az ő gyermeke is, bár ő ezt még nem tudja kézzelfoghatóan érzékelni. Neked kell vállalnod, benned növekszik, benned dobog a szíve! A szülést sem vállalja be senki helyetted, de adott esetben az abortusz kínját is neked kell cipelned a válladon. Persze nem mindenki érzi kínnak. A véleményem, ha én hasonló cipőben járnék, örülnék az ajándéknak, mert az! Merj örülni akkor is, ha a párod most úgy érzem sunyizik. Szívből kívánom, hogy ez a gyermek sok örömet hozzon az életetekbe!
2021. nov. 7. 15:44
 48/61 anonim ***** válasza:
96%

Jaj Istenem, a sok lepukkant, egészségére nem vigyázó ember...

Nővérem 42 évesen szült, és semmi menopauza, semmi öregedés, női szemmel mondom, hogy olyan jó nő, hogy én szeretnék úgy kinézni majd olyan idős koromban. Ha kicsit pikírt akarok lenni, az az igazi MILF típus, viccen kívül. Pici, szőke, vékony, hatalmas szürkéskék szemekkel, porcelán bőrrel. Mikor szalagavatóm volt, az évfolyamon senki nem tőlem volt elájulva, de a fiúk egyesével kérdezgették tőlem, hogy az a jó nő a tesóm? Nem mindenki robban le, nem mindenki van leöregedve, és pláne nem mindenki egy kiégett és idegbeteg személyiség 40 felett sem. Jah, és a családomban nem egy, nem kettő 80-90+-os felmenő volt, szóval igen, jók a gének. :)

2021. nov. 10. 21:46
 49/61 anonim ***** válasza:
3%

48

A menopauza, a termékenység hogy jön a kinézethez?

2021. nov. 10. 22:53
 50/61 anonim ***** válasza:
95%
Úgy, hogy sem a termékenységgel nem volt gond, sem a menopauzával. Nem IVF babája lett, elárulom, pikk-pakk összehozták. Lassan már sulit kell nézni a gyereknek, tesóm meg még mindig nincs a változókorban, kinézetre meg simán megszégyenít sok 20-as, 30-as korú nőt. Anyám bőven ötven is volt már (talán még több is), mikor még javában menstruált. Tesóm jó genetikát örökölt, amit elhiszem, hogy az arctalan, besavanyodott GYK-s népségnek nehéz elhinni, de továbbra SE robban le mindenki 40 felett, és nem mindenki halálozik el 60 előtt.
2021. nov. 11. 09:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!