43 évesen teherbe estem.Van 1 17 éves gyermekem.A párommal megbeszéltük:nem zárjuk ki a közös babát.5 hetes terhes vagyok közölte:ő nem akarja,abortusz mellett voksol. Van lakásom,munkám.Szeretném a babát.Érzem egyedül vállalom v.abortusz.Vélemény?
39 a különbség csak az kettőnk között, hogy, én nem ítélkezek, és ez egy nagy különbség.
Neked miért fáj, hogy ismeretlen emberek és a testvéreik között hány év van? Engem egyáltalán nem érdekel, az se ha két év van közöttük, az se ha 26.
40
Eddig elég értelmesnek tűntél, de ez a kommented kritikán aluli.
Maradjunk annyiban, hogy nem én kérek tanácsot ilyen helyzetben és nem az én párom akarja elvetetni a gyerekem.
Jaj Istenem, a sok lepukkant, egészségére nem vigyázó ember...
Nővérem 42 évesen szült, és semmi menopauza, semmi öregedés, női szemmel mondom, hogy olyan jó nő, hogy én szeretnék úgy kinézni majd olyan idős koromban. Ha kicsit pikírt akarok lenni, az az igazi MILF típus, viccen kívül. Pici, szőke, vékony, hatalmas szürkéskék szemekkel, porcelán bőrrel. Mikor szalagavatóm volt, az évfolyamon senki nem tőlem volt elájulva, de a fiúk egyesével kérdezgették tőlem, hogy az a jó nő a tesóm? Nem mindenki robban le, nem mindenki van leöregedve, és pláne nem mindenki egy kiégett és idegbeteg személyiség 40 felett sem. Jah, és a családomban nem egy, nem kettő 80-90+-os felmenő volt, szóval igen, jók a gének. :)
48
A menopauza, a termékenység hogy jön a kinézethez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!