Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 43 évesen teherbe estem.Van 1...

43 évesen teherbe estem.Van 1 17 éves gyermekem.A párommal megbeszéltük:nem zárjuk ki a közös babát.5 hetes terhes vagyok közölte:ő nem akarja,abortusz mellett voksol. Van lakásom,munkám.Szeretném a babát.Érzem egyedül vállalom v.abortusz.Vélemény?

Figyelt kérdés

#Gyerekvállalás egyedül
2021. okt. 30. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
84%
van egy kérdező aki lány és 21 éves, az ő anyukája 47 évesen harmadikat várja 32.hetes. Kérdező ha párod nem akarja,attol te neveld fel és sok sikert
2021. okt. 31. 18:04
 32/61 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm így ismeretlenül a segítő, jó szándékot és biztatást!Vannak még jó emberek🙂Alaposan átgondolom és remélem sikerül jó döntést hoznom.
2021. okt. 31. 19:42
 33/61 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező:nem bánod meg ha megtartod.abortuszt bánod majd
2021. okt. 31. 21:44
 34/61 anonim ***** válasza:
52%

Ugyanaz az !dióta írja a "jaj túl öreg vagy..." kommenteket, lefogadom. Hányszor akarod még leírni ugyanazt te együgyű? Úgy nyakon ba$$znám az ilyet, hogy azt se tudná mire kaptam. Inkább csináltasd fel magad, ne irigykedj a kérdezőre - mert nyilvánvaló, hogy az vagy.

Szerintem ha minden adott a babához, nyugodtan tartsd meg. És úgy tűnik minden adott. Természetesen rajtad áll, tiéd a döntés. A "kedves" partner meg le van $*@rva, gyáva alak, semmi felelősség nincs benne.

2021. nov. 2. 16:48
 35/61 anonim ***** válasza:
37%

Nem én vagyok, aki irogatja azt, hogy öreg a kérdező.

De nehogy már irigynek kellene lenni bárkinek is, akinek negatív véleménye van arról, hogy egy lassan nagymamakorú, menopauza előtt álló szingli nő egyedül nevel egy gyereket! Erre minek legyen bárki is irigy?

Az meg egyenesen undorító, hogy azt írod, hogy apuka sz4rva. A gyereknek nem lesz apukája.

2021. nov. 2. 17:07
 36/61 anonim ***** válasza:
80%

#35 Miért, te akkor szültél gyereket, mikor a gyakori népe jóváhagyta azt? Engedd már meg, hogy a saját testéről, gyermekéről, életéről csakis ő dönthessen.

Miért? Mi más opció maradt? Nem akarja a gyereket... Max. fizeti a gyerektartást. Rá erőszakolni nem lehet. Elég sajnálatos, hogy ez így van, szó se róla, viszont ez már így alakult, lett. Viszont az egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz apukája. A kérdező kereshet valakit. Tudom-tudom, nagyon népszerű a 40-es, egyedül a kisgyermekét nevelő anyuka blaha blah... Ugyan! Nem ő lenne az első, aki bepasizik, sőt.

2021. nov. 2. 17:28
 37/61 anonim ***** válasza:
10%

34

Hiába mondod, 43 évesen a kenyere felét megette. A gyerek meg még meg sem született... pedig jó pár évig szüksége lenne az anyjára. Jól mondta aki szerint lassan nagymamakorú, azt meg nem is értem, hogy a kinézet hogy jön ide. Nézhet ki jól 60 évesen is, attól a biológiai óra nem áll meg.

Bocsi az offért, de nekem annyira szánalmas mikor majdnem felnőtt gyerek mellé szülnek sorra. Ennyire nem tudjátok elfogadni, hogy megnőtt a gyerek, ti meg öregszetek?

2021. nov. 2. 18:47
 38/61 anonim ***** válasza:
95%
37 ez egy akkora baromság. Te úgy csinálod ahogy akarod, de más életéhez semmi közöd nincsen. Nagynéném szült 20 évesen és 43 évesen is, így a legnagyobb gyereke most 46, a legkisebb pedig 23, mindketten felnőttek, különköltöztek.
2021. nov. 2. 19:46
 39/61 anonim ***** válasza:
72%

37

Hát ez pont igaz rád is. Úgy csinálod ahogy akarod, de más életéhez semmi közöd. A 46 évesnek pont gyereke lehetne a 23 éves. Ők milyen testvérek? Az idősebb kb már otthon sem élt mikor a másik született. Mint 2 ismerős

2021. nov. 2. 19:50
 40/61 A kérdező kommentje:
Se nagymamakorú, se egyedül élő, se sinli nem vagyok😆Istenem ennyi bánat, rosszindulat hogyan lehet valakiben? Kíváncsi lennék az ő tökéletes életére, amitől ennyire okos.Ja bocs, nem is.Elég baj neki, hogy ezen a szinten van.A megmondó emberek🤣
2021. nov. 2. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!