Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 43 évesen teherbe estem.Van 1...

43 évesen teherbe estem.Van 1 17 éves gyermekem.A párommal megbeszéltük:nem zárjuk ki a közös babát.5 hetes terhes vagyok közölte:ő nem akarja,abortusz mellett voksol. Van lakásom,munkám.Szeretném a babát.Érzem egyedül vállalom v.abortusz.Vélemény?

Figyelt kérdés

#Gyerekvállalás egyedül
2021. okt. 30. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Itt nem a korom a kérdés,az tény.Természetesen az elérhető összes genetikai vizsgálatot igénybevenném a kockázatok kizárására.A nők nem divatból szülnek ennyi idősen.Hosszas és alapos átgondolás után, erre vonatkozik a kérdés is.De természetesen minden véleményt elfogadok, maximum nem értek egyet vele🙂
2021. okt. 30. 21:58
 22/61 anonim ***** válasza:
81%
HA megtudod tartani babát,mert van munka,minden akkor oké.tartsa meg,ha kell az apja nélkül neveld fel.adj 1 hete párodnak,ha nem változik meg,lépjen ki kapcsolatbol.Gratulálok.nem vagy idös nem vagy öreg terheséghez szüléshez
2021. okt. 30. 22:06
 23/61 anonim ***** válasza:
31%
Ennyi idősen biztos nem tartanám meg.
2021. okt. 31. 01:08
 24/61 anonim ***** válasza:
57%
Nem lehetetlen, de én nem vállalnám már. Az anyám 51 évesen lett nagymama, te pedig akkor viheted a második osztályba a gyereked. Látom anyámon, aki energikus és pörgős, hogy pár nap a lányom mellett mennyire lefárasztja őt és ekkor látszik igazán, hogy neki a munka után délután pihennie kell, nem pedig iskolába, óvodába rohangálnia, majd fél napot a kicsit lefoglalni, etetni, rendezni, stb. Ezekhez te is érzed majd, hogy a tapasztalat mellett fáradtabb leszel. A másik, hogy mire egyetemre mehet, te majdnem nyugdíjas leszel, amiből nem lehet olyan könnyen költekezni és fizetni minden extra kiadást évekig, nem is beszélve az egészségedről. Én ezek miatt gondolnám meg.
2021. okt. 31. 02:59
 25/61 anonim ***** válasza:
86%
21# a 16-20 éves korosztály hiszi azt hogy egy 40 éves öreg.
2021. okt. 31. 04:22
 26/61 anonim ***** válasza:
83%

44 éves vagyok, lassan 2 éves a gyerekem. Az eleje baromi nehéz volt, aztán fokozatosan könnyebb, mostanra pedig imádok itthon lenni vele. Nem lesz bölcsis. Amúgy valszeg azért volt az eleje nehéz, mert első gyerek.

Viszont: szerintem az első évben nagyon fontos az, hogy legyen segítséged, mind fizikai, mind lelki értelemben.

Ha a párod nem gondolja meg magát, igyekezz más segítségről gondoskodni, pl barátok, szülők, vagy akár bébiszitter.

2021. okt. 31. 04:59
 27/61 anonim ***** válasza:
91%
Ha szeretnéd a babát, egyedül is el tudnád látni, akkor szerintem nincs kérdés. Beteg gyereke születhet 20 évesen is az embernek, és simán érheti bármi baleset vagy akármi, ami miatt nem éri meg az érettségit, ez nem ezen múlik feltétlenül. Ha úgy érzed, bírnád, akkor én bátorítanálak, szerintem ha így kimondtad, hogy szeretnéd a kicsit, akkor örökké bánnád az abortuszt.
2021. okt. 31. 06:48
 28/61 anonim ***** válasza:
72%

43 évesen "csúszott be" nagymamámnak az anyukám. Szerencsére megtartották ( akkoriban nem is tudom volt-e abortusz). Mami 92 évig élt. A lényeg,soha semmilyen hátrányát nem érezte anya sem,mi sem annak,hogy öregek voltak már akkor is,mikor anya huszonéves volt. Ezt csak a korra finnyáskodóknak.

Kérdező: a helyedben megtartanám.

2021. okt. 31. 09:56
 29/61 anonim ***** válasza:
81%

Nem minden 43 éves nő szottyadt vén szatyor, sőt!

Kérdező, én a te helyzetedben megtartanám! Még az apuka is észhez térhet.

2021. okt. 31. 09:58
 30/61 anonim ***** válasza:
86%

Jajj ... mostoha anyám meg 48 évesen babázott a legkisebbel, és a mai napig max. 40-nek néz ki. Teljesen tisztességesen nevelik a kicsit is. Pedig mi az idősebbek már szintén anyák vagyunk.

én tökre nem értem azokat akik, itt a kor miatt kárognak. Apám korosztálya már nem az aki 50 évesen meg akar halni.

2021. okt. 31. 10:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!