Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki egyedül maradt váratlanul...

Aki egyedül maradt váratlanul terhesen, hogyan dolgozta fel, hogy anya lesz?

Figyelt kérdés

Most arra gondolok, hogy nem tervezett baba és egyedül maradt vele valaki és végül úgy döntött megtartja.

Én amellett döntöttem, hogy megtartom, de egyszerűen nagyon nehezen tudom megszokni a gondolatot és félek, hogy rossz anya leszek. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem tudom mit csináljak majd vele..lehet hülyén hangzik.

Most nem olyan kommentekre van szükségem, hogy akkor meg minek tartottam meg..

Hanem hogy más hasonló helyzetben hogyan kezelte és hogyan jött bele az egyik pillanatról a másikra bekövetkező anyaságot?

2021. okt. 4. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Csak félsz egy bizonytalan, ismeretlen helyzettől. Jó anya leszel hiszen nem a könnyebb utat választottad, nem semmisítetted meg ezt a kis életet.
2021. okt. 4. 17:19
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem aki nem marad egyedül és első babás, az is fél azoktól, amiket leírtál.

Segítséged, pl anyud, lesz azért? Mert akkor máris bem vagy egyedül. ☺️

Jó lesz minden, belejössz, ne aggódj!

Boldog babavárást!

2021. okt. 4. 17:19
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Engem házasként is elfogtak ezek a kételyek, mikor a kisbabánkat vártam. Teljesen természetes érzések, félelem az ismeretlentől, a kihívásoktól, az életre szóló feladattól. Amint megszületett a pici, rögtön elszállt ez a rossz érzés, és bár vannak könnyebb és nehezebb napok is, valójában minden ösztönösen és jól működött köztünk. Biztos, hogy veletek is így lesz, de az első időszakra jó, ha van rokon/barát, aki segít neked és melletted van érzelmileg is, szülés utáni depresszió és rossz gondolatok esetén pedig minél hamarabb javasolt felkeresni egy jó pszichológust.

Boldog babavárást és könnyű szülést!

2021. okt. 4. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kérdező!

Csatlakozom az előttem szólókhoz!!! Tényleg boldog párkapcsolatban élek, nincsenek kertelések, falak közöttünk, mégis vannak hasonló érzéseim. Egyszer egy bölcs ismerősöm mondta, hogy akiben felmerül, hogy nem jó anya, ő már jó úton van a jó anyává váláshoz. De kisbabádnak Te leszel a legjobb anyuka! És idővel jönni fog valaki, aki feledteti majd veled ezt a nehéz de egyben gyönyörű időszakot!

Remélem azért vannak támogatóid, mind lelkileg és anyagilag is! :)

2021. okt. 4. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Tervezett volt

Férjemmel maradtam

Mégis ugyanezek jártak a fejemben..

De elárulom, hogy a 2. Babánál is voltak félelmeim

2021. okt. 4. 19:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos anyagi segítségem nincsen, család se nagyon....viszont barátok vannak. Remélem valahogy majd tulveszeljuk ezt az egészet. A gond az, hogy még csak egy jó állásom sincs, mert éppen most akartam továbbtanulni. Próbálok hozzám hasonló helyzetben lévőket keresni és infókat gyűjteni, ki hogyan tanult tovább baba mellett. Mindenesetre nem fogom feladni.
2021. okt. 4. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

Miböl fogtok megélni? Hány éves vagy?

Barátok?? Ajj de kis naiv vagy, ahogy megszületik a baba eltünnek a barátok,majd meglátod, velük ne is számolj!

2021. okt. 4. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Hány hetes terhes vagy? Kisfiú v kislány lesz a baba?
2021. okt. 4. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
7es nyilván megfognak tudni élni,azért tartja meg. Miért kell idejönni okoskodni?
2021. okt. 4. 21:33
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Hát nekem a kérdező 6-os kommentje alapján véletlenül sem az jön le, hogy el fogja tudni tartani. Kb azt ecsetelgeti, hogy még munkája sincs, anyagi segítsége nincs, de nem baj, mert legalább vannak barátok. Hát most erre mit lehet mondani..?
2021. okt. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!