Egyedül vagyok ezzel hogy félelemmel gondolok a terhessegre vagy másoknál is megvan ez? 26 éves vagyok. Ijesztő nekem hogy egy új lélek fog növekedni bennem, furcsa , hogy bármit is teszek , éppen ott bennem növekedik
28 vagyok, 2.babánkkal terhes. (26voltam az elsővel). Bennem ez a gondolat sosem merült fel...
Vagyis azzal tisztában vagyok, hogy "lakik valaki bennem", nem vagyok sügér. De ez miét félelmetes?!
Ha csak ennyi a félelmed, akkor nincs nagy baj. Ez nekem sosem volt ijesztő, inkább az, hogy teljesen megváltozik az életem, le kell mondanom sok mindenről, óriási felelősség, stb... (Tudom, lesznek született anyák, akiknek ilyen még 18 évesen sem fordult meg a fejükben.)
Idővel megértem (amennyire lehetséges) szerencsére az anyává válásra, így most épp növekedik bennem egy kis élet. (Az utolsó pillanatig, amíg el nem döntöttem végleg, hogy jöhet a baba, teljesen bennem volt a félsz.) Nem ijesztő, hogy bennem van. Felfoghatatlan még, legalábbis számomra, de alapvetően remek érzés. Nem az felfoghatatlan, hogy mindig ott van, hanem ez a biológiai értelemben véve is csoda velem történik éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!