Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül vagyok ezzel hogy...

Egyedül vagyok ezzel hogy félelemmel gondolok a terhessegre vagy másoknál is megvan ez? 26 éves vagyok. Ijesztő nekem hogy egy új lélek fog növekedni bennem, furcsa , hogy bármit is teszek , éppen ott bennem növekedik

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
krédező normálsi amit érzel,ha hozzászoksz elmulik ez a félelmed
2021. jún. 18. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az, hogy bennem van, nem ijesztő, inkább furcsa vagy különös. A felelősség, miután megszületett, ijesztőbb, de már annyira attól se félek, inkább ilyen állok elébe, hadd jöjjön érzéssé vált. Nekem ehhez több idő kellett. Amíg csak bent növekszik, mindegy mit csinálok, nagyon nem tudom elrontani, nő magától is. :D
2021. jún. 18. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:
57%
Én például rosszul vagyok a terhes hastól. Sajnálom,de egyszerűen nem bírom őket.
2021. júl. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!