Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki egyedül maradt váratlanul...

Aki egyedül maradt váratlanul terhesen, hogyan dolgozta fel, hogy anya lesz?

Figyelt kérdés

Most arra gondolok, hogy nem tervezett baba és egyedül maradt vele valaki és végül úgy döntött megtartja.

Én amellett döntöttem, hogy megtartom, de egyszerűen nagyon nehezen tudom megszokni a gondolatot és félek, hogy rossz anya leszek. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem tudom mit csináljak majd vele..lehet hülyén hangzik.

Most nem olyan kommentekre van szükségem, hogy akkor meg minek tartottam meg..

Hanem hogy más hasonló helyzetben hogyan kezelte és hogyan jött bele az egyik pillanatról a másikra bekövetkező anyaságot?

2021. okt. 4. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én második gyerekkel is ugyan úgy végig futottam kb ugyan azokat az aggodalmas kérdéseket magamban,csak már 2 gyerekkel kalkuláltam.

Mennyire lesz nehéz,mennyire lesz fàrasztó,vajon jó anya leszek-e,vajon egyformán fogom tudni kezelni és szeretni őket (biztosan,ez nem kérdés..)..

Bár én nem vagyok egyedülálló,de tudom mennyi kérdés van ilyenkor.

2021. okt. 4. 21:55
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

5 hónapos terhes voltam, amikor a férjem meghalt egy gyors lefolyású betegségben. Nagyjából 1,5-2 hónapja sejthető volt már, hogy sajnos ez lesz a vége, de erre nem lehet felkészülni... Tervezett baba volt, ott álltunk az életünk küszöbén. Senkinek nem kívánom azt, ahogy én megéltem ezt az egészet. Már a diagnózist sem, a kezeléseket, a betegséget, a halálát és a babavárást nélküle. Ha nem lett volna a családom és a barátaim biztosan belepusztulok. Leírni nem tudom azt a fájdalmat, bizonytalanságot, mi lesz most érzést, hogyan fogok boldogulni, hogyan fogom túlélni, milyen anya leszek roncsként, meg amúgyis...

Anyukám, vagy a legjobb barátnőm jött velem minden vizsgálatra. Anyu jött velem szülni. Utána is nagyon sokat segített, utólag már látom, hogy sokszor csak azért járt a nyakamra, hogy ne legyenek hülye gondolataim. :) Mostmár 7 éves nagylány, de még mindig pityergek, ha eszembe jut az az időszak.

Azóta találtam egy nagyszerű férfit, aki ezzel a csomaggal együtt fogad el. Most érkezik a közös babánk, de azt kell hogy mondjam ugyanúgy televagyok kételyekkel. Persze a gyász fájdalma nélkül azért sokkal könnyebb.

Ha lett volna lehetőségem máshogy dönteni sem vetettem volna el. Életem legjobb döntése, hogy nekem ő van. Csodás nagylány lett belőle és bizony sokáig azt éreztem, hogy csak mi ketten vagyunk egymásnak,egyfajta cinkosomként tekintettem rá. Örök szövetség ez köztünk, hogy egy ilyen nehéz helyzetben ő végig velem volt.

2021. okt. 4. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Aki válja babát igyis ugyis egyedül amrad,jo és rossz dolog miatt.annak kell barátok,szomszédok nagyszülök támogatása.segitsége.
2021. okt. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!