Egyedül mentem el boltba és nehezebb lett a táska mint terveztem, kb 100 métert cipeltem 2 nehezebb táskát, 5-6 hetes terhesség alatt ez okozhat bajt? Vagy csak túl aggódom?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 15:27
3/14 anonim válasza:
Ilyenkor baba és mama között nincs kapcsolat,nem köti össze őket semmi. babád jol van. honan tudod, mennyi idős terhes vagy?
5/14 anonim válasza:
pár hónaposan banyatankkal jártam bolhapiacra, pedig beteges vagyok.
6/14 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy az első vizsgálaton látott az orvos egy 4 mmes petezsákot és azt mondta "5 hetes sincs", sajnos rendszertelen a menstruációm így nem tudott pontosat mondani. Következő alkalommal többet lát.
Köszönöm a válaszokat :) igyekszem odafigyelni de néha még szokatlan hogy ilyenekre figyelni kell
2021. okt. 27. 16:42
7/14 anonim válasza:
Azért ennyire nem kell túlaggódni. Ne emelgess magasra 6-os ásványvizet, de egy nehezebb szatyor megemelésétől nem lesz bajod. Én most vagyok 10. hetes, rendszeresen emelgetnem kell a 23 kg-s, és a 16 kg-s fiaimat. Nincs semmi gondom.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam🙂
Boldog babavárást minden kismamának! ☺️
2021. okt. 27. 17:32
9/14 anonim válasza:
Ilyenkor Mindig gondolj arra, hogy mások "élnek" terhesség alatt.
Felmosnak, emelik a vodrot is ha az van, kihúzzák a kukát a ház elé, bevásárolnak, felveszik a nagyobbik gyereket, stb.
Nem lettél hirtelen porcelánból.
Beteg sem vagy.
Nem most kell áthúzni a nagyi tömörfa szekrényét egyik sarokból a másikba, de normális mindennapi dolgok nem szabad, hogy gondot okozzanak.
10/14 anonim válasza:
Ha ennyitől elmegy a baba, akkor amúgy sem maradt volna meg. Tudom, hogy ez csúnya gondolat, de a testünk arra van kitalálva, hogy a terhesség alatt is emelgessük és gondozzuk a nagyobb gyerekeinket is. Két táska meg jellemzően nem az a súly, ami egy átlag 2-3 éves gyerek súlya, márpedig ebben a korban még szeretnek kézben lenni (vagy csak az enyém ilyen kis ragacs 2,5 évesen?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!