Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért azt kérdezi mindenki...

Miért azt kérdezi mindenki rögtön egy gyerek születésével kapcsolatban, hogy milyen úton született?

Figyelt kérdés
Nem mindegy az nekik, még akár közeli rokonoknak is. Kicsit pofátlanságnak érzem, hogy ez iránt érdeklődnek, mégis teljesen bevett dolog, és illik országnak-világnak tudtára adni.
2021. szept. 16. 06:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
25%

Meg mindig nem válaszolt senki az 55-os kérdésére miszerint: mit kezdtek ezzel az információval.

"Érdeklődés" - de miért érdekel?

En szeretném tudni!!!

2021. szept. 20. 06:15
 62/67 anonim ***** válasza:
73%
61# te teljesen beteg vagy..Te soha senkitől nem kérdezel olyat, aminek tulajdonképpen semmi jelentősége? Mi most voltunk egy hosszú hétvégén a Balcsin. Valaki megkérdezte, hogy honnan jöttünk. Szerinted ezzel az információval ő mit kezd? Mi jelentősége van bárki számára? Kívánom, hogy a kutya ne szóljon hozzád a továbbiakban. Ennyi eszement libát..
2021. szept. 20. 11:36
 63/67 anonim ***** válasza:
72%
🤣🤣🤣 Milyen állapotban van a vaginad szülés után? Ez komoly, neked ez jön le? 😂
2021. szept. 20. 11:52
 64/67 anonim ***** válasza:
24%
De nem, nem olyan. Megkerdi honnan jöttél, mert beszélgetni akar veled róla. Viszont kicsi eséllyel kérdi meg hogy van e huvelygombad és mit használsz rá, pedig kis strandolás után aktuális lehet.
2021. szept. 20. 12:44
 65/67 anonim ***** válasza:
100%

Én meg megkérdezem, hogy szültél, mert beszélgetni akarok róla. Szeretem a témát, engem érdekel hogy élted meg, milyen élmény/érzés volt számodra, hogy alakultak a dolgok, esetleg ha volt valami érdekesség (kádban szülés, spéci pózban kitolás, stb), mennyi ideig tartott, mennyire szenvedtél meg vele, stb. A természetes szülésnél azért, mert ezzel tudok azonosulni, elvégre nekem is volt, esetleg pár gondolatot elraktározok magamban, hogy legközelebb majd kipróbálom a mittudoménmilyen pózt vajúdásnál, mert te azt mondtad, hogy neked az nagyon bejött, a császárnál meg azért, mert én szinte betegesen rettegtem a császártól, és minden élménybeszámoló meg tud nyugtatni vagy hát, talán valamelyest elveszi a félelmeimet, ha esetleg legközelebb majd nekem is ezzel kéne megküzdenem. Semmi hátsó szándék nincs ebben, simán csak beszélgetés és tapasztalatcsere a célom, úgymond "érdekem".

Amúgy azt megértem, ha zavar, hogy a két utcával arrébb élő Mancika néni kérdezi ezt, akivel beszéltél életedben 2x, de szerintem normálisabb körökben idegentől ilyet nem kérdezel, én legalábbis csak barátoktól, közelebbi ismerősöktől kérdeztem meg mindig is, és tőlem is csak olyanok kérdezték, akikkel közelebbi viszonyban vagyok.

2021. szept. 20. 12:51
 66/67 A kérdező kommentje:
65, ebben lehet igazad van, de engem pl. az is zavart, hogy nagymamám rákérdezett, aki például közeli rokon, de ugyanakkor azon kívül, hogy ezen pletykálkodjon, meg most már a gyerek élete végéig puffogtassa a hulye babonáit, meg okosságait, meg ugye, hogy kárörvendjen (ő császáros volt) semmihez se kezdett az információval. Simán odamondanám neki, hogy nem kívánom vele megosztani,csak azon meg olyan szinten fennakadna, hogy inkább megmondom, aztán haladjunk tovább. Csak béna szerintem, hogy ez egy ilyen alap, hogy ezt ki kell adni. Mint ahogy az egyik előző írta, ennyi erővel strandolás után is bárki rákérdezhetne, hogy lett-e hüvelygombám...
2021. szept. 20. 13:01
 67/67 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked az lenne a legjobb,ha nem fogadnál vendéget.Se rokont,se barátot,se ismerőst,se senkit.

Nem azért kérdezett a szülésed felől,mert kíváncsi arra,hogy sz*rrá szakadtál-e vagy felvagdaltak.Szimplán tudni akarja,hogy hogyan élted meg.

Nem kell azonnal teljes leírást adni arról,hogy hogyan jött ki a gyereked.Lezárod a beszélgetést annyival,hogy "jó volt,túléltem,itt a gyerek,minden oké" és kérdezel vissza valami mást..

Nem kell minden szaron kiakadni,örülj neki,hogy érdeklődnek felőled.Ha nem örülsz neki,akkor ne fogadd őket.Egy idő után nem fognak keresni.

2021. szept. 20. 16:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!