Miért azt kérdezi mindenki rögtön egy gyerek születésével kapcsolatban, hogy milyen úton született?
Akkor fejtse már ki valaki légyszi, hogy miért értékes információ számotokra, hogy hogyan / mikor / meddig szültem? Mit kezdtek az infóval, mire használjátok, miért jó tudni? Elpletyizni a közös ismiknek, berakni egy halmazba a Kati meg a Juli mellé, otthon strigulákat húztok ki hogy szült, virrasztotok értem ha nem szerencsésen sikerült vagy vudu babáztok ha irigylésre méltó élménnyel gazdagodtam hogy rohadjak meg? Valaki árulja már el, de komolyan, hogy mit ad hozzá az életetekhez, ha ennek az információnak a birtokába kerültök!
Az egyetlen releváns dolog ebben ha ugyanazt a kórházat nézi ki valaki, mert akkor minden tapasztalat hasznos lehet, de amúgy semmi értelme nincs ilyeneket kitudakolni. Őszintén nyitott vagyok a válaszaitokra, hogy miért jó ezeket tudni.
Inkább a versengés szerintem sokaknál, ha valaki természetes úton szült akkor gondolom elkönyveli, hogy aki császáros lett az egy “nyomi” hozzá képest hisz ő meg tudott szülni egy gyereket a másik meg nem. A másik természetes úton szülővel mehet a pacsi, ők egyenrangú csapattársak, vetélkedhetnek a gátseb és a háborítatlanság stb fokozatain.
A császárosoknak elégtétel ha más is az lett, nem ők az egyetlenek akiknek “nem sikerült”, ez segít egy kicsit feldolgozni a traumájukat és irigyek azokra akiknek sikerült, utána örökké vetélytárs lesz az akinek összejött a hüvelyi de azért örülnek ha az illető tokáig repedt, vagy egyéb okból kifolyólag traumatikus szülése volt.
Elég undorító egy dolog de én abszolút azt vettem észre, hogy ez az oka a kérdezősdinek anyák között. Persze megint más az aki még nem anya és szimplán kíváncsi mielőtt ő is odajut, illetve idősektől sem hallok gyakran ilyen kérdést, nekik ez már távlati, huszadrangú dolog és többnyire feldolgozták az ehhez kapcsolódó érzéseiket. Más kérdés persze a pletykálkodó fajta öregasszony, aki másnap már az egész faluban kiosztja az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!