Munkahelyen bejelentsem a terhességet vagy sem?
Mi lenne, ha keresnél másik munkahelyet (ahol fizikailag nem megerőltető tevékenységről lenne szó.)
Magzat édesapja nem segítene anyagilag? Vagy egyedül kellene vállalnod a babát, mert úgy alakult?
Szüleid? Testvéred? Unokatestvérek? Hány éves vagy?
Ui: családsegítő központ első körben. Ha bármilyen adósságkezelésről vagy jogi procedúráról lenne szó...
Mi a helyzet az előző munkahelyekkel? Mennyit dolgoztál előtte? Volt megszakítás a két munkahely között?
Ezt azért kérdezem, hogy jogosult leszel e táppenzre, csedre?
Mert ha nem, akkor kb tökmindegy elmomdod e vagy sem.
Lehet, hogy ez az első munkahelye, akkor amúgy sem járna csed, gyed, nem jön össze a szükséges idő. És táppénzre sem fog tudni elmenni a szülésig.
Ha már így alakult, akkor a próbaidő alatt ne mondd el. Nem egy gerinces húzás, de nem tudsz mit csinálni.
Nem derül ki milyen munka, de lehet hogy végig lehetne dolgozni a terhességet, ha olyan. Ha normális hely, akkor meg fogod tudni beszélni és természetesen nem kötelező 3 évre kiesni a munkából, akár home officeban előbb is vissza lehet állni. Hozzáállás kérdése, hogy lesz a jövőben.
Semmiképp se mondanám el. Ha azt mondják genyóság,akkor gondolj abba beke,hogy ha terhesen elküldenének,az is az lenne.
Ne ideális amibe csöppentél,de most már ez van,és a baba érdekét nézd.
Sok boldogságot.
Nehigy megmondd!
Azonnal elküldenek indok nélkül.
Táppénz annyi jár max, amennyi a ledolgozott napjaid száma ( ha első munkahely, akkor számít)
Egyèbkènt én 13. és 14. Héten mondtam meg úgy, hogy semmi csavar nem volt a munkaviszonyommal.
Tehát a genetikai előtt nem mondanám el semmiképp.
Ennyi álszent nyomorultat.
A munkáltatók meg... Titeket nem anya szült? Persze, a nő oldja meg ahogy akarja. Aztán lehet rákiabálni, hogy azért szült, hogy eltartsák, meg ne kelljen dolgoznia. Tényleg szánalmasak vagytok. Megértem azokat, akik ilyenek miatt még a gondolattól is írtóznak, hogy ebbe az erősen kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!