Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hányadik héten láttak...

Kinek hányadik héten láttak bármit is az ultrahangon?

Figyelt kérdés
Utolsó rendes menstruáció első napjától számolva.

ma 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
5 hetes pár napos voltam, akkor már latta a petezsákot benne 4mm embriòval.
ma 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

6+1 3mm embrió pulzálással

Utána mensi szerint 6+0 ovu szerint 5+1 13mm üres petezsák 4 hetes terhesnek megállapítva. Később behozta magát.

ma 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
6+4 hetesen már volt szívhang.
ma 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
6+3 szívhang is volt.
ma 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességemnél 7+3 mentem először UH-ra, másodiknál 8+2

Mindkét alkalommal már elég jól kivehető kis babaformájú babocskák voltak a képen, szívveréssel meg mindennel. Na jó, a 7+3-nál inkább plüssmacira hasonlított, de 8+2-nél már egészen emberi volt, és még kapálózott is a kis kezeivel.

Őszintén, nem érzem azt, hogy lemaradtam bármiről is, amiért nem 2-3 héttel hamarabb mentem :) Megspóroltam magamnak egy csomó kérdést, bizonytalankodást, és mivel semmi okom nem volt aggodalomra, nem véreztem, nem görcsöltem, őszintén nem hiányzott a felesleges stressz, amit egy esetlegesen túl korai vizsgálatnál átéltem volna.

ma 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
6+1 általam követett ovu után 22 nappal 2mm szívcsöpulzálas
ma 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
6+5 volt szivhang.
ma 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!