Második várandósságom 33. hetében járok, nemrég voltam 30.heti Ultrahangon és a baba becsült súlya 1780 gramm. Leírnátok kinek hány grammot becsültek ezen az ultrahang vizsgálaton és hanyadik héten mekkora súllyal született a kisbabája?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 23:23
1/8 anonim válasza:
Néha a becsült és a valós akkora távolságra van mint Makó Jeruzsálemtől
2/8 anonim válasza:
Nem az én kisbabám, de unokatestvérem babáját 1500 grammnak mérték 32. héten, 38.héten született 3300 grammal.
3/8 anonim válasza:
A másik hogy az utolsó hetekben semmi más dolguk nincs mint hízni és nőni. Messze van a 40. Hét (én akkor szültem 4 kg felett) A védőnő nekem azt mondta hogy a combcsont méretéből jobban lehet következtetni a baba méretére
4/8 anonim válasza:
Nekem tobbedik babám, 30. héten 2kg körül saccolta a dokim, most voltam 32 hetesen és azt mondta 2 héttel legalább nagyobb, 2,5 kg körül lehet. Kíváncsi vagyok, nagyobbnak is érzem. A másik kisfiamat is pont 2000 körülinek saccoltak 30.heten, rá is mondtak, hogy nagy, megszületett a 34. Héten 2700 grammal.
5/8 anonim válasza:
36ik héten 2500gr-ra becsülték
Majd 40+6 napra 3880gr-al született
6/8 anonim válasza:
Felesleges ezen gondolkodnod.
Fiamat 4200ra becsülték, másnap megszületett napra pontosan 3260g-al...
7/8 anonim válasza:
Szülés előtt pár nappal azt mondták átlagos súlyú, kb 3 kilós lesz a lányom. Ahha..több, mint 4 kilóval született meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!