Hány hetes ultrahangon tudja megállapítani a doki, hogy ikrekről van szó?
Figyelt kérdés
és az lehetséges, ha "korán" felkeresem, hogy csak idősebbnek látja a magzatot, nem pedig ikerterhességnek?2013. jan. 11. 13:22
1/13 anonim válasza:
szerintem a mai ultrahang gépekkel már 6 hetesen is simán látják h egy vagy két baba van....
de ha mondjuk egyszer vagy 5 hetesen akkor még nem tudják megmondani ha pl nem kétpetéjűek h legyen két petezsák, utána meg olyan 8 hét körül megy az ember....akkor már tuti kiderűl, lehet a két szívhangot is hallani!!!
2/13 anonim válasza:
6 hetesen illetve a vérvizsgálatbol mikor a hcg-t nézik.
Miből gondolod hogy ikrek?
3/13 A kérdező kommentje:
tegnap azt mondta a doki, hogy 4 hetes vagyok. pedig az egyszerűen lehetetlen, mert csak nem rég óta nem védekeztünk a barátommal. és eszembe jutott, hogy nem lehetséges-e, hogy ha ikrekről van szó, akkor nagyobbnak látszik
2013. jan. 11. 13:39
5/13 A kérdező kommentje:
karácsonykor. azt hiszem, hogy másnapján már nagyon gyenge volt.
2013. jan. 11. 13:43
6/13 anonim válasza:
Én azt mondom a 12.heti uh-ig még jöhet a tervezett mellé a meglepetés baba,hisz nekem az 5.és a 9 .heti hüvelyi uh-nál sem látszódott a meglepi,na de a 12.heti hasi uh- elől már nem tudott elbújni;))))
7/13 Golan Trevize válasza:
6. héten már látszódott nálunk.
9/13 Golan Trevize válasza:
Nem feltétlenül.
6. héten a "sima" terhességnek sem kell feltétlenül látszódnia.
10/13 anonim válasza:
Én is több olyan sztorit olvastam itt a GYK-n, hogy csak a 12. hetin vették észre. De 3-4 hetesen, amikor még az élő terhesség ténye sem biztos, szerintem korai ezen gondolkodnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!