Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Munkahelyen bejelentsem a...

Munkahelyen bejelentsem a terhességet vagy sem?

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő: hétfőn leszek 7 hetes terhes, múlt héten tudtam meg, de a munkahelyen még a próbaidőmet töltöm, ami szeptember elsején telik le, tehát kb 11 hetes terhesen. Kérdésem az lenne, hogy Ti kivárnàtok ezt az időt és csak utána jelentenétek be a terhességet vagy már most? Próbaidő alatt szerintem ilyenért (ha nem is ezzel megindokolva) de simán kirúghatnának. Jó a munkahely, kedvesek, és kicsit rosszul érzem magam a titkolózás miatt, de azt gondolom, a babát és a jövőnket kéne szem előtt tartanom… szerintetek?

2021. júl. 31. 23:10
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
85%

Majd ha lejárt a próbaidő.

De azt már moat borítékolhatod, hogy nem fognak örülni neked.

Jó babavárást!

2021. júl. 31. 23:12
 2/36 anonim ***** válasza:
18%
Hát ritka geny0ság, hogyha nem szólsz a terhességedről. De vigyázz! Gyerek születése után x idővel kirúghatnak emiatt a mocskosság miatt. Úgyhogy nem fogod megúszni.
2021. júl. 31. 23:12
 3/36 anonim ***** válasza:
83%

Igen, kirúgnak, hogyha elmondod próbaidő előtt, hogy terhes vagy.

De utána is kirúghatnak. Nem örülnek a terhes nőknek, főleg úgy, hogy a próbaidővel játszák ki az embereket.

A jövő:

Szeptemberben betipegsz a lábadon, bedobod a bombát, hogy hoppá, terhes vagy, vágnak egy-két savanyú arcot, meg megjegyzéseket tesznek a hátad mögött. Aztán dolgozol, ameddig tudsz, megszülöd a babádat, otthon maradsz vele 3 évig, és miután visszamész, a legelső munkanapodon úgy kipenderítenek, hogy a lábad nem éri a földet.

2021. júl. 31. 23:15
 4/36 A kérdező kommentje:
Abszolút nem akartam kijátszani senkit, meglepetés-baba, emiatt vagyok tanácstalan.
2021. júl. 31. 23:18
 5/36 anonim ***** válasza:
61%
Ne mondd meg.
2021. júl. 31. 23:21
 6/36 anonim ***** válasza:
88%
Akik írtátok, hogy genyóság! Ok. De ti mit tennétek? Ha már így alakult, hogy jön a baba, kirúgatnátok magatokat szülés előtt? Csak mert genyóság, lemondanátok az ellátásokról? Lehet, hogy ha visszamegy, kirúgják, de addig legalább munkahelye. Őszintén, ki dobná el ezeket az ellátásokat? (Csed, gyed) Ne legyetek álszentek!!!
2021. júl. 31. 23:27
 7/36 anonim ***** válasza:
86%
Magaddal cseszel ki, ha elmondod próbaidő letelte előtt. Tuti, hogy kirúgnak, persze más indokkal, vagy indoklás nélkül. Várd ki a próbaidő leteltét, meg még 1-2 hetet, aztán utána közöld. Az meg ahogy írták előttem is, megszülöd, otthon maradsz 3 évig, kipenderítenek. De az legyen a legkevesebb. Majd lesz másik munka. Amúgy meg nem kell tudniuk, hogy tudtad már próbaidő lejárta előtt.
2021. júl. 31. 23:50
 8/36 anonim ***** válasza:
24%

Ismi nem mondta el 1 héttel előtte, hogy lejárt volna a próbaidő kitudódott el is küldték.

Szerencséje volt, mert megoldódott bejelentette egy cég.

2021. aug. 1. 00:58
 9/36 anonim ***** válasza:
26%

Ha tudod, hogy munkahelyet váltasz miért nem teszel az ellen, hogy terhes legyél.

Gyűlölni fognak és ahol tudják megfogják kesetíteni az életed, tök jogosan. Nekem nem lenne pofám eltitkolni.

2021. aug. 1. 02:27
 10/36 anonim ***** válasza:
72%
Ne mondd el, max arra fogod, hogy a 12. Hétig nem akartál szólni vagy csak most tudtad meg stb. Én is csak a 12. Hét után szóltam, bár én babonából.
2021. aug. 1. 02:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!