14+3 naposan 5 mm tarkóredő,minden más olyan amilyennek lennie kell. Volt akinél nem volt gond?
Figyelt kérdés
ma 15:18
1/7 anonim válasza:
Annyira későn nézték, hogy nem lehet tudni, hogy ez most jó vagy rossz. Tarkóredő mérete a babával együtt nő. Csináltass dns alapú tesztet. Időben kellett volna elvégezni a genetikai uh-t. Így ez most olyan, mintha kimaradt volna :(
2/7 babyboom567 válasza:
Ez szerintem már értékelhetetlen, olyan későn mentél.
3/7 A kérdező kommentje:
Elvolt végezve akkor jót mért az orvos. De kijött a közepes kockázat a kombinált tesztre és nézték megint, így meg sajnos 5 mm jött ki... Nagyon elvagyok keseredve
ma 16:00
4/7 anonim válasza:
Azért, ha jót mértek 12.héten, akkor nem kellene keseregni. A kombinált teszt meg gyakorlatilag nem sokat ér. Statisztikán alapszik. Ennyi idős terhesen az 5mm még jó is lehet. De nem értem a doki miért nem mondta el.
Ha megtehetizek csináltassatok dns alapú tesztet, de ha mindenképp megtartanátok, akkor felesleges pénzkidobás.
A közepes kockázat sem nagy, ha mélyen belegondolsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Fogok menni további vizsgálatokra. Csak nagyon félek mi lesz.
ma 16:17
6/7 babyboom567 válasza:
De ez teljesen értékelhetetlen, ilyenkor már ezt a vizsgálatot nem is végzik,nem tudom te milyen középkori orvoshoz jársz.
7/7 anonim válasza:
Csinálj méhlepény biopsziát, az biztos eredményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!