Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem gond, hogy ettem terhesen...

Nem gond, hogy ettem terhesen virslit szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Nagyooon megkívántam és 5-t is megettem.

Másik gondom, hogy nem szedtem semmi féle terhes vitamint, így folsavat sem, csak most kezdtem el, hogy megtudtam kb. 4,5 hetesen, hogy várandós lettem.

Szoptatás mellett lettem terhes menszesz előzmények nélkül. ❤

tegnapelőtt 01:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A virslivel nem sok baj van, maximum pár káros adalékanyag.

Amúgy ajánlom a Gal babavárót.

tegnapelőtt 01:51
 2/12 anonim válasza:
92%
Csak vörösboros marhapörköltet ne, abból ma elég volt szerintm..:D
tegnapelőtt 01:54
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Védekezésről ti sem hallottatok még...
tegnapelőtt 02:10
 4/12 anonim válasza:
32%
3-És ha tervezték a babát? Semmi közöd hozzá egyébként...
tegnapelőtt 02:20
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Soha nem hallottam olyanról, hogy virslit ne lehetne... azért nem kell ész nélkül rettegni.

Nyers hús és tojás kerülendő a szalmonella miatt, de pl nem terhesen se sikerült még elkapnom 35 évem alatt.

Illetve a tengeri halak a higany miatt. De pl ezekből is, ha nem 3 kg-t eszel meg egyszerre sem lesz bajod..

Egyébként mindegy, hogy tervezték vagy sem, a virslitől nem kell félni.

Gondolom, mivel kérdező kiemelted, hogy szoptatás mellett, ezért merült fel, hogy azt hittétek az védekezés...pedig már legalább 10 éve tudja mindenki, hogy egyáltalán nem az.

tegnapelőtt 07:49
 6/12 anonim ***** válasza:
30%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Nyilván ha aggódik, akkor szeretett volna gyereket, miért védekezne, meg miért kell mindig minden sötét elmével mögélátott dologra “válaszolni” a kérdés helyett.

tegnapelőtt 08:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezdj el már ilyen korán begolyózni, mert így hosszú lesz ez a terhesség. Mi a francért ne ehetnél virslit? Nyers húst nem ehetsz. De ha már van egy gyereked akkor pláne nem értem mi ez a kérdés.

A folsav pont az amit már terhesség előtt is jó lenne szedni, de nyilván nagyon sokan nem szedtek amíg nem tudták hogy terhesek. Köztük én sem, és a gyereknek semmi baja.

Nyilván nem szeretett volna gyereket, csak azt hitte szoptatás alatt nem lehet. Ezt jelenti virágnyelven az utolsó mondat.

tegnapelőtt 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Eleve virslitől lettél terhes, mi bajod lehetne 😂
tegnapelőtt 09:23
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Tudod hányan vannak, akik nem szedtek semmiféle vitamint terhesség előtt és mégis egészséges gyerekük született? Vki még terhesség alatt sem szed. Régen sem szedtek, nem is volt ilyenre lehetőség. A virsli meg hőkezelt, miért ne lehetne enni?
tegnapelőtt 11:28
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Mgis mi bajod lenne a virslitől????🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
tegnapelőtt 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!