Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van esély terhességre, vagy...

Van esély terhességre, vagy valami nőgyógyászati gond lehet?

Figyelt kérdés

Előző héten szerdán délután elkezdett fájni tompán a petefészkem, majd volt 3-4 olyan erős szurkálódás, hogy meg kellett állnom, annyira fájt, de aztán 20 perc múlva elmúlt a tompa fájdalom is, gyógyszert sem kellett bevennem.

Azt hittem megjön és azért van, igaz nem szokott ennyire erősen fájni.

Azon a héten nem jött meg, a héten szinte minden nap éreztem egy kis hasfájást és a mindjárt megjön érzés meg is van, de azóta sem jött meg.

Sosem jártam így, és sosem volt semmi nőgyógyászati gondom.

tegnap 07:07
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Hol tartasz a ciklusodban?
tegnap 07:11
 2/7 A kérdező kommentje:
40. Napnál tartok, azt elfelejtettem írni, hogy 32-34 nap között szokott megjönni.
tegnap 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha már egy hete késik, akkor lehetsz terhes, igen. Vegyél egy tesztet, mi hiába tippelünk. Nekem például nem volt ilyen érzésem, amikor terhes voltam.
tegnap 07:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom az a biztos, csak gondoltam hátha járt valaki hasonlóképpen.
tegnap 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Teszt?
tegnap 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Ó, többen isjártak hasonlóképpen, egy részük terhes volt, mások meg nem. Ettől te nem leszel okosabb. Tesztelj.
tegnap 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Petefészek nem terhességtől szokott szúrni,hanem vagy az ovulációtól vagy cisztától. Terhesség alatt semmi olyan nem történik a petefészekben, ami fájdalmat okozhatna, kivéve ha méhen kívüli terhességről van szó.

Vegyél egy tesztet.

Ha negatív a teszt és a nagy szúrás után 2 héttel megjön akkor az ovuláció volt.

tegnap 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!