17 éves lány vagyok, teherbe estem! Mit tegyek? Szülőknek hogyan mondjam el? És az apjának?
Nem, nem voltam részeg egy buliban és nem volt egyéjszakás kalandom. A barátommal történt. Endometriózissal diagnosztizáltak egy éve és emiatt elméletileg meddő vagyok ezért annyira nem fektettünk nagy hangsúlyt a védekezésre. Hiba volt, tudom. Pár hete kezdődtek a tünetek: nem bírok ránézni a kedvenc ételemre a sajtra és szinte minden reggel hányok. Még senki nem tudja a legjobb barátnőmön kívűl aki a teszteket vette nekem tegnap. 4 különbözőt és mindegyik pozitív lett. Az egyik szerint már 6-7 hetes terhes vagyok! Nagyon nem szeretném elvetetni, de nem tudom mit tegyek. A szüleim elég jó anyagi helyzetben vannak, viszont nagyon szigorúak, mindig is eminens tanulónak kellett lennem és örökké vékony, sportos testalkatom volt mert mást nem fogadtak el. Nagyon rettegek, kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
"egyébként meg nem gondoltam volna, hogy ők tényleg nők! azt hittem férfiak és azért ennyire ellenségesek"
A családi- / gyerekvállalás- / gyereknevelés- /terhesség- stb.. rovatot -szinte kizárólag- csak nők olvassák.
A férfiakat ez nem köti le, nem érdekli és eleve nem is érnek rá válaszolgatni, mert ők egész nap dolgoznak.
Csak az otthonülő nőknek van erre idejük, mert eltartják őket a pasijaik.
Nekik áll abból a napjuk, hogy esznek, fröcsögnek a gyíkon, esznek, tv-t néznek, esznek, fröcsögnek újra a gyíkon, na meg persze közben is esznek...
(Ha este hazajön holt fáradtan a férjük a munkából, akkor az takarítson ki, meg főzzön magának valamit, mert ők nem értek rá egész nap, meg különben sem csicskák, meg amúgy is egyenjogúság van.)
Amúgy azért -is- fröcsögnek még a szokásosnál is gonoszabbul, mert érzik a közted és köztük lévő óriási intellektuális szakadékot és nyomasztja őket tudatosan ill. tudat alatt is, hogy intelligenciában a nyomodba sem érhetnek.
Az is rettentően frusztrálja őket, hogy ennyire fiatal, okos, jó alakú tehetős lány vagy, kiváló anyagi háttérrel rendelkező szülőkkel. Ez külön- külön is szálka lenne a női szemekben de, hogy így együtt van "csomagban", ez már teljesen kiborítja őket és önkívületi állapotba kerülnek a rajtuk elhatalmasodott irigységfaktortól.
Engem amúgy nagyon szórakoztat, hogy a legbutább, legocsmányabb és a legprimitívebb fröcsögőknek is milyen nyugalommal és udvarias távolságtartással vagy képes válaszolni. Pont mint egy királyi házból való uralkodónő, aki a szerencsétlenül vergődő alattvalóknak szórogat -persze tisztes távolságból- némi alamizsnát.
Imádom a stílusodat és azt, ahogyan az őrületbe kergeted őket a nyugalmaddal, és azzal, hogy nem tudnak fogást találni rajtad.
Megmondta egy okos római, hogy: "panem et circenses"
Hajrá kicsi lány!
172#
"Annyira egyszerűek vagytok"
Én végig olvasva a gonoszkodó válaszokat, inkább a primitív szót használnám...
172-esnek van igaza!
Nagyon unalmas a sok egyenjogu abortusz karrier mosogasson az uram stilusu csitri
Ha igaz a történet igenis büszke lehet magára, mert hihetetlen milyen magas szinttel rendelkezik.
Nem olvastam végig a történetet, végülis beszélt a szüleivel és a barátjával, elmondta nekik?
Így van, rendkívül büszke lehet magára, hogy 17 évesen a csupasz hátsójára gazdag anyuciék nyakára szül, szigorúan felelősségteljes megfontolásból. :D
A szintje meg ennél alacsonyabb nem is lehetne, alaposan túltolta a meséjét, ráadásul érződnek a kommentjeiből, hogy rettenetesen gyerek gondolkodása van még. Ez az ötmillió ilyen-olyan smileyt meg se említsük. Az is iszonyat erőltetett, ahogy előadja a nagy megértő, érett felnőttet, minden kommentre mézes-mázasan reagál, nyilván mert azt hiszi ezzel álcázza a butaságát és értetlenségét. Nem rossz taktika amúgy, de attól még kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!