Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves lány vagyok, teherbe...

17 éves lány vagyok, teherbe estem! Mit tegyek? Szülőknek hogyan mondjam el? És az apjának?

Figyelt kérdés

Nem, nem voltam részeg egy buliban és nem volt egyéjszakás kalandom. A barátommal történt. Endometriózissal diagnosztizáltak egy éve és emiatt elméletileg meddő vagyok ezért annyira nem fektettünk nagy hangsúlyt a védekezésre. Hiba volt, tudom. Pár hete kezdődtek a tünetek: nem bírok ránézni a kedvenc ételemre a sajtra és szinte minden reggel hányok. Még senki nem tudja a legjobb barátnőmön kívűl aki a teszteket vette nekem tegnap. 4 különbözőt és mindegyik pozitív lett. Az egyik szerint már 6-7 hetes terhes vagyok! Nagyon nem szeretném elvetetni, de nem tudom mit tegyek. A szüleim elég jó anyagi helyzetben vannak, viszont nagyon szigorúak, mindig is eminens tanulónak kellett lennem és örökké vékony, sportos testalkatom volt mert mást nem fogadtak el. Nagyon rettegek, kérlek segítsetek!

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2021. ápr. 14. 14:23
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/182 anonim ***** válasza:
88%

Tehát van annyi pénz a számládon, amiből tudsz venni egy lakást, minden bele való bútorral együtt, plusz be tudod rendezni a gyerekszobát, és megvenni mindent a babának? Tápszer, pelenka, ruhák, bébiőr stb? Majd lesz arra is pénzed, hogy elköltözz és még 8-12 évig ne dolgozz? :D

Mennyi pénz is ez, csak úgy kb?

2021. ápr. 14. 21:13
 112/182 anonim ***** válasza:
96%

Jaj, hagyjuk már kérdező, felteszel egy kérdést, hogy rettegsz a szüleidnek megmondani a terhességed és nem tudod, mit csinálj, 2 órával később még komplett élet terved van, amiben végig a szüleid támogatnak nagy boldogságban az unoka miatt.

Kicsit sok az ellentmondás. Mindig túltolod a végére a gazdagkislányos kamukérdéseket.

2021. ápr. 14. 21:14
 113/182 anonim ***** válasza:
95%

És kinek szarja le az állítólagos budai villádat 107?🤷🏻‍♀️😂

Azt felejted el, hogy létezik a világon olyan, hogy FELELŐSSÉG! És az, hogy önhatalmúlag úgy döntök megszülök egy olyan gyereket, akit nem tudok a párommal együtt eltartani, az olyan távol áll a felelősségteljes viselkedéstől, mint ide Kína. És nem, csak mert a szülők gazdagok egyáltalán nem jelenti automatikusan azt, hogy miden adva van! A szülőknek ugyanis nem kötelességük a lányuk felelőtlen és ostoba döntéseit szó nélkül támogatni, mikor még védekezni sem volt képes normálisan. Se érettségi, se munka, se stabil bevétel, se saját/bérelt lakás, az se normális, aki szerint ez egy tök szipi-szupi és ideális helyzet egy gyerekhez. Aztán majd amíg a kérdező suliba jár a szülők vigyáznak és nevelik helyette a gyereket, nem?! Erősen benne van a pakliban, hogy a szülők nem fogják szó nélkül és tapsikolva finanszírozni a királykisasszony döntését, na akkor majd lehet menni és önállósodni.

2021. ápr. 14. 21:16
 114/182 A kérdező kommentje:

111-es válaszoló (amúgy milyen szép szám már a 111! valamiért Eleven jutott róla eszembe pedig ő 11 na mindegy ez nem tartozik ide) Ha végig olvastad láthatod, hogy a számlámon lévő pénz csak a lakásra kell. Bútorozottat veszek nyilván, a gyerek cuccaira pedig igen marad, de ha nem maradna apáéktól kérek kölcsön, lehet szigorúak és néha olyan mintha utálnának, de persze tudom, hogy ez nem igaz éhen halni meg nem fognak hagyni... Mint mondtam utána dolgozom abból finanszírozom a 8-12 évet de az alatt is dolgozom apámnál. Ha pedig kell még mindig ott vannak a szüleim támasznak. Most már nem félek! Tudom, hogy elfogadják majd, és holnap velük is peszélek. Írhatjátok a gonoszkodó kommenteket, meg hogy kamu vagyok már nem számít, mert én már látom ennek az egésznek a végét.

Ui.: Hogyan lett a sírószájú tiniből ilyen tudatos bátor nő? Biztosan érdekel. A legjobb barátnőm segített! Mondanám, hogy keressetek ti is egy olyat mint ő, de olyan nincs és a világon a legjobb barátnő már az enyém.

2021. ápr. 14. 21:20
 115/182 anonim ***** válasza:
95%
Jaj hát persze, délután még idejössz sipákolni, hogy azt se tudod hogyan mond el a halál szigorú szüleidnek, hogy terhes vagy és nem tudod mitévő legyél, estére meg teljesen váratlanul kiderül, hogy komplett életterved van, laza cirka 30-40 milla a számládon, tudod hogy mekkora öröm és boldogság lesz minden és minden tuti. Pffff, ennél gázabb kamu sztorit életemben nem láttam még. Erősen túltoltad.
2021. ápr. 14. 21:22
 116/182 anonim ***** válasza:
96%

Már elejétől itt vagyok. Érdekesen változik a Kérdező magabiztossága... Na mindegy...

Két dologgal van bajom: én írtam, hogy kiskorú vagy, nem Te döntesz. Ezt nem a szülésre gondoltam decemberben, hanem az abortuszra! Május 20-án vagy akkörül leszel 18. Addigra eldől, hogy a szüleid engedik-e megtartani, mert addigra 12 hetes leszel és kimész az időből.

A másik dolognál... hát tátva maradt a szám! Szülésznő vagyok és három gyereket szültem. A téli szünetben nem szeded össze magad egy szülés után! Jó ég!

A többi tervezet már ne is részletezzük, már ez is elég volt.

2021. ápr. 14. 21:25
 117/182 anonim ***** válasza:
95%

Jesszusom, van aki ezt az ordas nagy kamu, katyvasz szart beveszi?🤦🏻‍♀️ Gyerekek ne már, ez akkora kamu, mint a ház.

Azt készséggel elhiszem, hogy a kérdező egy nagyjából 12 éves szintjén rekedt 17 éves, de a többi mese habbal. Délután 3kor még pánikot a GYK-n és azt se tudja hogy mondja el a szüleinek, akik baromi szigorúak a dolgot, pár órával később meg jön a fordulat és minden meg van oldva, mindenre van pénz, van több 10-20 millió a számlán, apuciékról, akiktől pár órája még úgy félt, mint a tűz biztosan elfogadják majd és úgy, de úgy fognak örülni és támogatni fogják őt és minden rendben lesz és kb megvan az egész élete tervezve tökéletesen és hibátlanul. Nézd már meg latsz-e tollakat a hátamon.....

2021. ápr. 14. 21:26
 118/182 A kérdező kommentje:
115-ös kérdező: Rendben, ahogy gondolod, nem számít már-mint ahogyan mondtam-ugyanis én tudom, hogy igaz, én tudom, hogy ki fogok ebből lábalni, én tudom hogy menni fog ez. A szüleimmel kapcsolatban nem változott a véleményem csak már nem félek tőlük. Mint említettem a változás oka a csoda barátnőm!❤❤❤
2021. ápr. 14. 21:29
 119/182 anonim ***** válasza:
85%
De akkor ha ennyire tudod hogyha megszülöd a gyereket meg megtarthatod a pénzt amit anyádék neked raktak félre akkor miért félsz bevallani nekik hogy egyáltalán terhes vagy? Ha így előre elgondoltál mindent hogy tudod hogy melletted fognak akkor mi a gond?:D Mert ha tényleg te lennél a fekete bárány aki nem az ő elképzelésüknek megfelelően tanul sportol dolgozik stb akkor nem elképzelhető hogy annyira megharagudnak hogy amit ők kerestek összeget nem adják oda neked és akkor ott maradsz minden nélkül egy gyerekkel? Már ha tényleg annyira szigorúak hogy nem mered bevallani nekik. Ezek szerint csak nem. Minden előre ki van gondolva csak ide jöttél rinyálni vagy valami megerősítést várni csak nem tudom minek :D
2021. ápr. 14. 21:30
 120/182 anonim ***** válasza:
93%
107 szörnyű életed lehet hogy gazdagságban kellett felnőni és semmiért nem kellett megdolgoznod mindjárt elkezdlek sajnálni :D inkább hűtsd le magad a budai villában lévő medencédben. Luxi gazdag vagy és itt esz a fene a szegény ember gyakoriján? Hát nincs jobb dolgod?😂
2021. ápr. 14. 21:35
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!