Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves lány vagyok, teherbe...

17 éves lány vagyok, teherbe estem! Mit tegyek? Szülőknek hogyan mondjam el? És az apjának?

Figyelt kérdés

Nem, nem voltam részeg egy buliban és nem volt egyéjszakás kalandom. A barátommal történt. Endometriózissal diagnosztizáltak egy éve és emiatt elméletileg meddő vagyok ezért annyira nem fektettünk nagy hangsúlyt a védekezésre. Hiba volt, tudom. Pár hete kezdődtek a tünetek: nem bírok ránézni a kedvenc ételemre a sajtra és szinte minden reggel hányok. Még senki nem tudja a legjobb barátnőmön kívűl aki a teszteket vette nekem tegnap. 4 különbözőt és mindegyik pozitív lett. Az egyik szerint már 6-7 hetes terhes vagyok! Nagyon nem szeretném elvetetni, de nem tudom mit tegyek. A szüleim elég jó anyagi helyzetben vannak, viszont nagyon szigorúak, mindig is eminens tanulónak kellett lennem és örökké vékony, sportos testalkatom volt mert mást nem fogadtak el. Nagyon rettegek, kérlek segítsetek!

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2021. ápr. 14. 14:23
 141/182 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, rohadt ismerős a stílusod, szóval ne erőlködj a továbbiakban, erre már senki nem kíváncsi.
2021. ápr. 15. 14:54
 142/182 anonim ***** válasza:
87%
De jó, hogy se neked, se a pasinak nincs ma online óra, a szüleid is otthon héderelnek napközben, mindenkivel beszélni tudtál...
2021. ápr. 15. 14:55
 143/182 A kérdező kommentje:
141-es: ismerős aligha vagyok mert csak emiatt a kérdés miatt regisztráltam az oldalra ezelőtt, csak bejelentkezés nélkül olvasgattam kommentelni nem tudtam. Az pedig, hogy senki nem kíváncsi rám nem feltétlenül igaz, mert nagyon sokan írnak privátban kedves segítőkész üzeneteket és itt is vannak akik örülnek nekem! De köszönöm a véleményed és hogy időt szakítottál rám! Szép napot!😊❤
2021. ápr. 15. 14:57
 144/182 A kérdező kommentje:
142-es válaszoló: Ha már ennyire érdeklődsz: A barátomnak ma valóban elmaradtak az órái mert online színház foglalkozáson vett részt (A vihart nézték meg). Nekem ma reggel nyolctól fél egyik voltak óráim utána találkoztam háromnegyed egykor a barátommal és olyan fél/háromnegyed kettő körül beszéltem a szüleimmel. Majd fél kettőkor írtam ide nektek. Ennél pontosabb időbeosztással nem szolgálhatok esetleg még az órarendemmel ha kíváncsi vagy rá. Szép napot!😁❤
2021. ápr. 15. 15:02
 145/182 A kérdező kommentje:
*illetve fél háromkor írtam ide elnézést! elírtam
2021. ápr. 15. 15:02
 146/182 anonim ***** válasza:
80%

fél/háromnegyed kettő körül beszéltem a szüleimmel. Majd fél kettőkor írtam ide nektek.

Aha :D

2021. ápr. 15. 15:05
 147/182 anonim ***** válasza:
87%
Tehát 40 perc alatt lezavartad a pasidtól a hazautat, a barátnődet, anyád hisztijét, apád vállátkarolós ömlengését, és megírtad a fél oldal rizsát is pikkpakk, mert ugye 14.21-kor már itt volt a szöveg...
2021. ápr. 15. 15:07
 148/182 anonim ***** válasza:
90%
Sőt, a leendő nagymami is kapott egy levelet ennyi időn belül :-D
2021. ápr. 15. 15:12
 149/182 anonim ***** válasza:
86%

tehát az lett amit jósoltunk, hogy az álompasid lelép(hmmm ki gondolta volna), hogy lesz egy cuki házad és álomvilágban neveled a gyereket(mert azt hiszed lesz időd mellett egyetemre járni és éjjel szoptatni vagy fájó fogas gyerekkel tanulni stb.) és még mindig abban az álomvilágban élsz, hogy majd megoldod. Anyukád látja jól elcseszed az életed, apukád pedig asszisztál hozzá,de csak azért mert unokát akar, azt nem nézi, hogy ezzel mekkora kért okoz.

Gratula hogy 17 évesen olyan a logikád, mint egy 12 évesé...

2021. ápr. 15. 15:13
 150/182 anonim ***** válasza:
86%
Ahham, tényleg a Gyakori népének kellett ilyen gyorsan beszámolót tartani, szinte elsőként :-D A barátnőd hívása is belefért ebbe? És az ebéd is? Tudod, várandós vagy..
2021. ápr. 15. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!