Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves lány vagyok, teherbe...

17 éves lány vagyok, teherbe estem! Mit tegyek? Szülőknek hogyan mondjam el? És az apjának?

Figyelt kérdés

Nem, nem voltam részeg egy buliban és nem volt egyéjszakás kalandom. A barátommal történt. Endometriózissal diagnosztizáltak egy éve és emiatt elméletileg meddő vagyok ezért annyira nem fektettünk nagy hangsúlyt a védekezésre. Hiba volt, tudom. Pár hete kezdődtek a tünetek: nem bírok ránézni a kedvenc ételemre a sajtra és szinte minden reggel hányok. Még senki nem tudja a legjobb barátnőmön kívűl aki a teszteket vette nekem tegnap. 4 különbözőt és mindegyik pozitív lett. Az egyik szerint már 6-7 hetes terhes vagyok! Nagyon nem szeretném elvetetni, de nem tudom mit tegyek. A szüleim elég jó anyagi helyzetben vannak, viszont nagyon szigorúak, mindig is eminens tanulónak kellett lennem és örökké vékony, sportos testalkatom volt mert mást nem fogadtak el. Nagyon rettegek, kérlek segítsetek!

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2021. ápr. 14. 14:23
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/182 anonim ***** válasza:
90%

Csak nehogy koppanj és a szigorú, tökéletes tanulmányokat, testet és stb-t megkövetelő szüleid közöljék, hogy bizony a pénzt, amit félretettek neked nem adják oda. 🤭

Lehet azt mondják, hogy ha babókásat akarsz játszani, akkor fogd szépen magad és mész isten hírével a barátoddal meg a tökéletes barátnőddel, aki ennyire bölcs és szuper és megoldjátok, ahogy akarjátok..:D

2021. ápr. 14. 21:36
 122/182 anonim ***** válasza:
86%
Jelentem a kérdést, remélem eltűnnek már ezek a kamuprovokátorok... Jelentsétek inkább ti is, ha kamunak érzitek,, vagy gazdagkislány minden héten itt lesz a szokásos sztorival :D
2021. ápr. 14. 21:40
 123/182 anonim ***** válasza:
82%
Jelentve.
2021. ápr. 14. 21:51
 124/182 anonim válasza:
74%
Ügyes kislány vagy, mond el nekik és vetessétek el, a gyereknek is jobb lesz.
2021. ápr. 14. 22:13
 125/182 anonim ***** válasza:
75%

Jó a terved... csak ott a buktató ja a szüleid nem úgy reagálnak a dolgokra ahogy el tervezted. Pl nem utalnak neked több pénzt a megtakaritasba,május 20 után menj ahova akarsz,nem dolgozhatsz apad cégénél stb... A kérdésbe irtad h félsz nekik elmondani. Vmi oka csak volt neki?

Azért drukkolok neked

2021. ápr. 14. 22:19
 126/182 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező én terhes vagyok és nekem speciel cefet nehéz a terhesség. Fájdalmaim vannak ,nem tudok figyelni semmire, nem tudok a hasam miatt aludni( így tanulni sem tudnék) az elején sokat hánytam és így a suli sem menne, folyton orvoshoz, vedonohoz kell járni, folyton bogyókat szedni a fájdalomra és hosszan ülni ezzel a pocakkal és bokával az órán elképzelni sem tudnám. Egy téli szünet vajmi kevés lesz ha Gátrepedésed vagy császármetszésed lesz és baaarmi lehet. Vagy ki is írhatnak az első has fájdalommal ágy nyugalomra akár szülés végéig, szóval ezeket a fene okos terveket most dobd a kukába mert élet képtelenek.
2021. ápr. 14. 23:12
 127/182 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy hol árulnak bútorozott lakást?
2021. ápr. 14. 23:31
 128/182 anonim ***** válasza:
16%

Kedves Kérdező!

Már most is igen jó pszichológus vagy, hogy ennyire nyugodtan és kulturáltan viseled el az utálkozó, gonoszkodó és kárörvendő nőtársaidat, akik a gyíkos fröcsögéseikkel szerzik meg a rendszeres napi kielégülésüket.

(Azt ugye tudod, hogy az itt írogatók 99,9 %-a nő?!)

Kitartást és és boldog életet kívánok neked, akárhogyan is döntenél.

Tudom, hogy jól fogsz dönteni, mert az írásodból lejön, hogy egy okos lány vagy.

2021. ápr. 15. 13:33
 129/182 anonim ***** válasza:
0%

7/128

A birka az te vagy, tudsz értelmezni egy mondatot?

2021. ápr. 15. 13:48
 130/182 anonim ***** válasza:
2%

128/129

Igen igy van!

2021. ápr. 15. 14:10
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!