Elázott és elmosódott azért van ott a csík vagy terhes vagyok?
Most kezdenénk a kivizsgálásokat missed ab-ok miatt, de már meg kellene jönnie. Annyira felborult minden, hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie, de már ideje lenne. Megszakítással védekeztünk, mert most nem akartunk addig próbálkozni, amíg nem derül ki mi a gond. 7 évig így védekeztünk és sose lettem terhes. Egyszerűen hihetetlen lenne, ha most meg mégis az lennék.
Nagyon meg vagyok ijedve! Most még nem akartam teherbeesni.
Nem láttam még ilyen tesztet.
Jelenleg nem örültem volna,ha pozitív!
Most kezdtük a vizsgálatokat a missed ab-ok miatt.
Ha kiderült mi volt a gond, utána szeretnèk egy rendes pozitív tesztet látni.
Egyébként pozitív volt az előző. Sok tesztem van régről és tudom hülyeség,de amin soha nem volt csík, azóta száradás után sem volt és átvilágítva sem,ezen viszont szabad szemmel is határozottan ott van és átvilágítva hátulról is ott van. A main meg semmi. Bízom benne, hogy hamarosan megjön a menstruációm.
#57 Köszönöm,de rendben vagyok teljesen mentálisan.
Kedves Utolsó!
Nem meddőségibe megyünk, mert nem meddő vagyok, mivel a teherbeesèssel szerencsère nincs gond.
A megtartás a problèma.
Fülöp Vilmos professzor az orvosom, akinek a habituális vetèlès a szakterülete. Az ő által kért protokollt visszük végig a párommal és bízunk abban,hogy a segítségével sikerül a problèmát megtalálni és megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!