Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elázott és elmosódott azért...

Elázott és elmosódott azért van ott a csík vagy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Most kezdenénk a kivizsgálásokat missed ab-ok miatt, de már meg kellene jönnie. Annyira felborult minden, hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie, de már ideje lenne. Megszakítással védekeztünk, mert most nem akartunk addig próbálkozni, amíg nem derül ki mi a gond. 7 évig így védekeztünk és sose lettem terhes. Egyszerűen hihetetlen lenne, ha most meg mégis az lennék.

Nagyon meg vagyok ijedve! Most még nem akartam teherbeesni.

Nem láttam még ilyen tesztet.

[link]

2021. febr. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

Nem fogok vitatkozni. Szerintem teljesen normálisan leírtam a kérdésem és hogy miért fontos ez nekem.

Elvileg nem lehetnèk terhes, csupán ezért érdekelt ki mit lát rajta.

Ha egyértelmű lenne a két csík vagy az egy csík, nem tettem volna föl a kérdést,de számomra nem egyértelmű jelenleg, de vasárnap reggel újra fogok tesztelni.

2021. febr. 12. 10:45
 42/62 anonim ***** válasza:
66%
Hagyjad, semmi baj nincs ezzel, hogy kérdeztél. Ezert van ez az oldal. De ha ez pozitiv lenne mar simán tesztelhetnél újra, akkor kimutatná.
2021. febr. 12. 10:49
 43/62 anonim ***** válasza:
40%

Nem kell ehhez dioloma.

Elolvastad volna a tájékoztatot, leírást, nem kellene itt ilyen hülye kérdeseket feltenni, amivel azt mutatod, milyen buta vagy...

1csík-negatív

2csík-pozitív

Ezen kívüi csikok, elfolyások, foltok, bármi- rossz teszt, próbald újra...

Egyebként az is le van írva, hogy kell csinálni, meddig kell benne tartani, meddig nezhetö meg az eredmény....

Csak olvasni kellett volna...

2021. febr. 12. 11:13
 44/62 anonim ***** válasza:
67%
Mennyi rosszindulatu ember van....nem buta a kerdezo, csak erdekelte mas elfogulatlan velemenye is, egy ilyen helyzet utan. Ez az oldal ezert van es lehet, mire ujra tesztel ebben talalt volna megnyugvast ha nem b@sztatna mindenki. Nem az a kerdes, hogyan kell ertelmezni egy tesztet, hanem ki mit lat belole. Ha valaki nem tud a kerdesre valaszolni az tenyleg lapozzon mar...ennyi megsavanyodott embert aki itt okoskodhat es banthat masokat arc es nev nelkul...
2021. febr. 12. 11:19
 45/62 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó: ha egy tesztet szavazásra kell bocsájtani, akkor az negatív. Lehet hogy pozitív lesz majd, de még nem az. Ehhez nem kell sok és meg a gyakori népe sem. Ha meg nem bíztok a tesztben, el lehet menni HCG vércételre, barátok közt is max 3000 forint (2normálisabb teszt ára) és akkor nem kell napokig idegeskedni meg feleslegesen reménykedni.
2021. febr. 12. 11:25
 46/62 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,amit leírtál.

Mintha én írtam volna,de látom azonnal lepontoztak.

2021. febr. 12. 11:43
 47/62 anonim ***** válasza:
68%

#43!Olvasni úgy látszik, neked se sikerült megtanulni. Ott a főkérdés. Elolvasod, homlokodra csapsz🤦Nahát! Megint egy béna tesztelő! Nem nyitod meg, mész tovább. Ehhez se kell diploma😉

Kérdező! Én inkább mondanám jelenleg pozitívnak, de nem egyértelmű. Vasárnap reggel kiderül. Azt hidd el!

2021. febr. 12. 12:35
 48/62 anonim ***** válasza:
45%

45

Pont amiatt kell szavazatra bocsájtano mert szerintem mev potitív

Kérdező

Sajnos rosszindulatú ember mindig lesz.

Amikor nekem lett poz a tesztem én gyakorlatlan voltam

Keresni kellett a 2. Csíkot.

Bizonytalan voltam.

Annyira, hogy a férjemnek nem is mertem elmondani még.

Akkor nem volt ennyi rosszindulat még..

Mindenki kedvesen reagált.

Nem ugrottak nekem, hogy ha keresni kell akkor bla-bla

Meg miért teszteltem korán ( nem vàrt napján)

Megnyugtattak, hogy az extrahalvány csík is sík

Nekem időn túl sosem lett egy negatív tesztem sem pozitív de ilyan volt, hogy a halvány pozi eltünt ... alacsony hormontartalommal vagyok egyébként.. kombinálttrszten gondot is okozott.. nem termelek sok hcg-t ( nem is voltam sosem rosszul)

Remélem a következő teszt eredményének közlésétől nem riadaz vissza.

Mert kiváncsi vagyok nagyon, hoy tényleg lehet-e egy elazás miatt ennyire áloozitív egy teszt

2021. febr. 12. 13:03
 49/62 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a kedves szavakat.

Jelentkezni fogok vasárnap az eredménnyel.

2021. febr. 12. 13:38
 50/62 A kérdező kommentje:

Ígèrtem,hogy írok.

A hajnali teszt negatív lett. Lehet elindult valami és abba is maradt. Igazából most örülök neki,mert szeretném a vizsgálatokat végig futtatni és csak utána próbálkozni.

Nem szeretnék még egy magzatot elveszíteni.

2021. febr. 14. 05:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!