Elázott és elmosódott azért van ott a csík vagy terhes vagyok?
Most kezdenénk a kivizsgálásokat missed ab-ok miatt, de már meg kellene jönnie. Annyira felborult minden, hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie, de már ideje lenne. Megszakítással védekeztünk, mert most nem akartunk addig próbálkozni, amíg nem derül ki mi a gond. 7 évig így védekeztünk és sose lettem terhes. Egyszerűen hihetetlen lenne, ha most meg mégis az lennék.
Nagyon meg vagyok ijedve! Most még nem akartam teherbeesni.
Nem láttam még ilyen tesztet.
Nem fogok vitatkozni. Szerintem teljesen normálisan leírtam a kérdésem és hogy miért fontos ez nekem.
Elvileg nem lehetnèk terhes, csupán ezért érdekelt ki mit lát rajta.
Ha egyértelmű lenne a két csík vagy az egy csík, nem tettem volna föl a kérdést,de számomra nem egyértelmű jelenleg, de vasárnap reggel újra fogok tesztelni.
Nem kell ehhez dioloma.
Elolvastad volna a tájékoztatot, leírást, nem kellene itt ilyen hülye kérdeseket feltenni, amivel azt mutatod, milyen buta vagy...
1csík-negatív
2csík-pozitív
Ezen kívüi csikok, elfolyások, foltok, bármi- rossz teszt, próbald újra...
Egyebként az is le van írva, hogy kell csinálni, meddig kell benne tartani, meddig nezhetö meg az eredmény....
Csak olvasni kellett volna...
Nagyon köszönöm,amit leírtál.
Mintha én írtam volna,de látom azonnal lepontoztak.
#43!Olvasni úgy látszik, neked se sikerült megtanulni. Ott a főkérdés. Elolvasod, homlokodra csapsz🤦Nahát! Megint egy béna tesztelő! Nem nyitod meg, mész tovább. Ehhez se kell diploma😉
Kérdező! Én inkább mondanám jelenleg pozitívnak, de nem egyértelmű. Vasárnap reggel kiderül. Azt hidd el!
45
Pont amiatt kell szavazatra bocsájtano mert szerintem mev potitív
Kérdező
Sajnos rosszindulatú ember mindig lesz.
Amikor nekem lett poz a tesztem én gyakorlatlan voltam
Keresni kellett a 2. Csíkot.
Bizonytalan voltam.
Annyira, hogy a férjemnek nem is mertem elmondani még.
Akkor nem volt ennyi rosszindulat még..
Mindenki kedvesen reagált.
Nem ugrottak nekem, hogy ha keresni kell akkor bla-bla
Meg miért teszteltem korán ( nem vàrt napján)
Megnyugtattak, hogy az extrahalvány csík is sík
Nekem időn túl sosem lett egy negatív tesztem sem pozitív de ilyan volt, hogy a halvány pozi eltünt ... alacsony hormontartalommal vagyok egyébként.. kombinálttrszten gondot is okozott.. nem termelek sok hcg-t ( nem is voltam sosem rosszul)
Remélem a következő teszt eredményének közlésétől nem riadaz vissza.
Mert kiváncsi vagyok nagyon, hoy tényleg lehet-e egy elazás miatt ennyire áloozitív egy teszt
Nagyon köszönöm a kedves szavakat.
Jelentkezni fogok vasárnap az eredménnyel.
Ígèrtem,hogy írok.
A hajnali teszt negatív lett. Lehet elindult valami és abba is maradt. Igazából most örülök neki,mert szeretném a vizsgálatokat végig futtatni és csak utána próbálkozni.
Nem szeretnék még egy magzatot elveszíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!