Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elázott és elmosódott azért...

Elázott és elmosódott azért van ott a csík vagy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Most kezdenénk a kivizsgálásokat missed ab-ok miatt, de már meg kellene jönnie. Annyira felborult minden, hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie, de már ideje lenne. Megszakítással védekeztünk, mert most nem akartunk addig próbálkozni, amíg nem derül ki mi a gond. 7 évig így védekeztünk és sose lettem terhes. Egyszerűen hihetetlen lenne, ha most meg mégis az lennék.

Nagyon meg vagyok ijedve! Most még nem akartam teherbeesni.

Nem láttam még ilyen tesztet.

[link]

2021. febr. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
20%
Minden f. sz kérdénél odahányjátok, hogy "lapozz tovább". Bakker, a századik ostobaság után nem tud az ember tovább lapozni. Aki ennyire világtalan, ne szaporodjon, ennyire egyszerű.
2021. febr. 12. 08:51
 32/62 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem hogy időn túli így nem értékelhető ez a teszt.A vasárnapi már az igazat mutatja és időn belül
2021. febr. 12. 08:53
 33/62 A kérdező kommentje:

4 missedem volt, tehát gondolhatod,hogy túl vagyok pár teszten,De

ilyen tesztet még soha nem sikerült produkálnom.

Úgy kezdtem a kérdést, hogy a teszt elázott és ez miatt elmosódott,de látok rajta valamit.

A kérdés az volt,hogy vajon a teszt pozitív vagy csak elázott?

Ebben mi a rossz? Nem értem! És igen,ha már a kérdés nem tetszik, akkor nem kell elolvasni és reagálni rá! Köszönöm

2021. febr. 12. 09:31
 34/62 anonim ***** válasza:
37%
Ha sok tesztet csináltál, tudjatnád hogy az elázott teszt érvénytelen, tehát semmit nem jelent.
2021. febr. 12. 09:51
 35/62 anonim ***** válasza:
37%
Egyetértek 34el... ha mar ennyi tesztet csinaltál, egy az, hogy ezt nem értem akkor hogy hoztad össze, a másik, akkor te is tudhatnád mit kellene latni rajta. Hat nem ezt... erre egyedül is rájöhettél volna, hogy egy semmi....
2021. febr. 12. 09:58
 36/62 A kérdező kommentje:

Így,hogy reggelre megszáradt, határozottan látom.

Minden tesztem megvan és amin volt csík az ott van a mai napig,amin nem volt semmi,azon száradás után sem lett.

2021. febr. 12. 10:23
 37/62 anonim ***** válasza:
32%
Jól van, jár a keksz. Az elázott teszt meg megszáradva is elázott és színes marad.
2021. febr. 12. 10:26
 38/62 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom miért bántjátok egy kérdésért.

Viszont a képen lévő teszt is teljesen megszaradt hisz látszik.

2021. febr. 12. 10:29
 39/62 anonim ***** válasza:
51%

De a tesztet nem napokkal később kell nézegetni, rápisilsz, 2 perc mulva megnezed 2 csík +, 1 csík -.

Ha pozitív akkor 2 azaz 2 db látható csík lesz rajta, nem kell a netes közösséggel kerestetni a csíkot rajta.

Nem olyan bonyolult ez, ha itt elakadunj hogy lesz a gyerek felnevelve?

Komolyan nők, ennyire itt tartunk? Pisi, vár,1 vagy 2 csík és ennyi.

Nem kell hozzá szétszerelni a tesztet meg szavazásra bocsájtani.

2021. febr. 12. 10:38
 40/62 anonim ***** válasza:
28%
Az a baj, hogy egyre kevesebb értelmes ember jár ide. A sok ostoba itt oltogatja egymást, ömlik a butaság. Értelmes kérdés jó, ha 100-ból 5 akad...
2021. febr. 12. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!