Elázott és elmosódott azért van ott a csík vagy terhes vagyok?
Most kezdenénk a kivizsgálásokat missed ab-ok miatt, de már meg kellene jönnie. Annyira felborult minden, hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie, de már ideje lenne. Megszakítással védekeztünk, mert most nem akartunk addig próbálkozni, amíg nem derül ki mi a gond. 7 évig így védekeztünk és sose lettem terhes. Egyszerűen hihetetlen lenne, ha most meg mégis az lennék.
Nagyon meg vagyok ijedve! Most még nem akartam teherbeesni.
Nem láttam még ilyen tesztet.
4 missedem volt, tehát gondolhatod,hogy túl vagyok pár teszten,De
ilyen tesztet még soha nem sikerült produkálnom.
Úgy kezdtem a kérdést, hogy a teszt elázott és ez miatt elmosódott,de látok rajta valamit.
A kérdés az volt,hogy vajon a teszt pozitív vagy csak elázott?
Ebben mi a rossz? Nem értem! És igen,ha már a kérdés nem tetszik, akkor nem kell elolvasni és reagálni rá! Köszönöm
Így,hogy reggelre megszáradt, határozottan látom.
Minden tesztem megvan és amin volt csík az ott van a mai napig,amin nem volt semmi,azon száradás után sem lett.
Nem tudom miért bántjátok egy kérdésért.
Viszont a képen lévő teszt is teljesen megszaradt hisz látszik.
De a tesztet nem napokkal később kell nézegetni, rápisilsz, 2 perc mulva megnezed 2 csík +, 1 csík -.
Ha pozitív akkor 2 azaz 2 db látható csík lesz rajta, nem kell a netes közösséggel kerestetni a csíkot rajta.
Nem olyan bonyolult ez, ha itt elakadunj hogy lesz a gyerek felnevelve?
Komolyan nők, ennyire itt tartunk? Pisi, vár,1 vagy 2 csík és ennyi.
Nem kell hozzá szétszerelni a tesztet meg szavazásra bocsájtani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!