Elázott és elmosódott azért van ott a csík vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Most kezdenénk a kivizsgálásokat missed ab-ok miatt, de már meg kellene jönnie. Annyira felborult minden, hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie, de már ideje lenne. Megszakítással védekeztünk, mert most nem akartunk addig próbálkozni, amíg nem derül ki mi a gond. 7 évig így védekeztünk és sose lettem terhes. Egyszerűen hihetetlen lenne, ha most meg mégis az lennék.
Nagyon meg vagyok ijedve! Most még nem akartam teherbeesni.
Nem láttam még ilyen tesztet.
2021. febr. 11. 19:28
11/62 anonim válasza:
Szerintem csak elázott. En csináltam ilyen tesztet és nem így nézett ki a pozitív.
13/62 anonim válasza:
Szerintem szét van ázva, csinálnék egy másikat.
14/62 anonim válasza:
Szerintem pozi, mert elég erős. Ha elazik, akkor nem szokott ennyire körvonalazódni a csík.
Clear Blue digitálist is ajánlom, az kiirja 😁 vagy Predictor Early teszt, ez olcsóbb.
Illetve én mindig pohárba pisiltem és abba martottam a végét a teszteknek.
15/62 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom az eredményt. Biztos jó lassan megy el ez a pár nap.
2021. febr. 11. 21:18
16/62 anonim válasza:
Én is pozinak látom , kíváncsi vagyok mi lesz.
17/62 anonim válasza:
Kettest miért pontoztátok le?
20/62 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le. Nem tudom milyen volt pár percen belül. Az az igazság,hogy csak anyukám miatt teszteltem,mert ő kérdezte, hogy terhes nem vagyok esetleg? Persze rávágtam,hogy teljesen kizárt,de azért bogarat ültetett a fülembe. Vettem tesztet, megcsináltam, ránèztem pár percen belül és mintha láttam volna valamit nagyon halványan,de úgy voltam vele,hogy tuti csak odakèpzeltem és félre is tettem. Pár órával később néztem rá és majdnem sokkot kaptam,hogy mi ez?
2021. febr. 11. 21:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!