Terhesség alatt ha sok mirelit krumplit,hust ,pizzat eszem attol lehet baja a magzatnak?
Miért lenne baj a mirelit? Sokkal jobb, mint a legtöbb "friss"!
Ami esetleg gond lehet, azok az ízfokozók meg tartósítószerek, de igazán nem hiszem, hogy ezekben sok lenne.
Hát őszinte leszek.
Az első terhességemnél baromira odafigyeltem, hogy semmit ne egyek/igyak, semmihez ne nyúljak ami esetleg "káros" lehet. De olyan szinten, hogy idegen helyen alig ettem húst, mert, hogy kitudja honnan van, mennyire van átsütve, stb. Párolt szalonnàt is úgy csak úgy ettem meg, ha itthon még 1x àtsütöttem. Virslit se ettem, mert, hogy baromi kàros. Szóval totál a ló másik oldalán voltam màr. És mégis lettek gondok a terhességem végén a babával és velem is. Nem hízott rendesen a kisfiam a pocakban. Méhlepényelégtelenség.
Megfogadtam, hogy ha újra terhes leszek, sz*rok mindenre, eszek/iszok ami jól esik. Persze normális kereteken belül. (Pl.alkoholt nyilván nem)Tedd te is ezt, tanulj az én példámból 😊
3 szülésen vagyok túl (és úgy 2-3 héttel a negyedik előtt.)
És jól gondolod, nem ezen múlik.
Az elsővel ugyanígy voltam, mint te, levegőt is félve vettem.
38 hétre szültem, nàlunk is volt gond (én rengeteg vért vesztettem, belázasodtam, antibiotikum is kellett, a kislányom legyengült, inkubátorban volt, utána besárgult, fogyott, a szoptatásnak meg lőttek.)
Másodiknàl, harmadiknál nem feszültem így rá, problémamentes terhességek voltak. Másodiknál minden rendben volt, komplikáció-mentes szülés, minden ment flottul. A harmadiknál meg nem…
Viszont annyi “szemetet” a háromnál összesen nem ettem szerintem, mint a mostani terhességemnél, rohadtul kívántam vègig a szénhidrátot, a gyorskaját, meg a péksüteményt (azt alapjáraton nem is nagyon eszem…)
Cukrom miatt aggódtam, de a terhelésem is rendben volt + vettem mérőt itthonra. 5.9-nél többet nem mértem, még édességek után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!