Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ha sok mirelit...

Terhesség alatt ha sok mirelit krumplit,hust ,pizzat eszem attol lehet baja a magzatnak?

Figyelt kérdés
Az az igazsàg,hogy ezeket kívànom csak..meg én nem annyira hiszek abban,hogy ezek esetleg ártalmasak lehetnek..vagy nem tudom milyen mennyisègben lehet az.Heti 2-3szor is eszem ezeket.

nov. 26. 18:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még csak 15 hetes vagyok,de eddig az összes vérképen tökéletes volt.

Viszont folyamatosan rosszul vagyok és hányok az 5.hét óta,tehat az ilyen toldsegek meg egeszseges dolgok nem annyira csusznak.

nov. 28. 08:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem, én a 14.hérig Félegyházi kiflin éltem a harmadikkal. Majd javul.
nov. 28. 08:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hogy mirelit vagy se, az összetevők számítanak. Olvasd el, mit eszel és válassz olyan márkákat mirelitből is, amiben nem mű dolgok vannak.
nov. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!