Tegnapi nap folyamán sutottem a gázon mirelit dolgokat és hat ki fröccsent az olaj és egy kicsi rá ment a hasamra is polon keresztül , egy kicsi piros folt van ott . Meglátszik ez a baban?
Nos ez most meglátszik? Nagyon aggódom , hiszen úgymond ez csak felületi sérülés , égési serulesnek sem lehet mondani fájni sem faj,
Ráadásul fürdés közben vettem észre hogy ott piros kicsit a hasam és hat eléggé elkezdtem aggódni
De most gondolkozzal mar egy picit, ez hogy lehetne lehetséges? Ott a baba, a méhed, a magzatviz, zsir,izom, bor, meg mittudomen mi, ami elvalaszt tole.
Ha a te borodon van serules, az hogyan latszodhat meg a baban? HOGY?
Akkor tudnam elkepzelni, ha a baba kozvetlenul a borod alatt lenne, esetleg 🤣🤣🤣
A sok okoskodó és bántó embernek írnám , azért aggódom mer több olyanról hallottam / mesélték az anyukák hogy megégették a hasukat vagy leforrázták és a baban születéskor meglátszott .
Plusz meg azért mer az anyukám a húgomnál varandosan szűrte le a tésztát és a tészta vízzel le forrázta a hasát és ez a húgom nyakán meglátszott , tűzfoltként ,és mai napig ott is van (6eves már)
Ja és meg üzennem a sok okosnak ennek semmi köze a biológia órához.
Aki meg rendesen válaszolt köszönöm .
A fiamnak is volt tűzfoltja születése után, pedig nem forráztam le a hasamat soha. :D
Semmi összefüggés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!