Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnapi nap folyamán sutottem...

Tegnapi nap folyamán sutottem a gázon mirelit dolgokat és hat ki fröccsent az olaj és egy kicsi rá ment a hasamra is polon keresztül , egy kicsi piros folt van ott . Meglátszik ez a baban?

Figyelt kérdés

#baba #terhesség #Sütés , égetés
aug. 30. 07:43
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Nos ez most meglátszik? Nagyon aggódom , hiszen úgymond ez csak felületi sérülés , égési serulesnek sem lehet mondani fájni sem faj,

Ráadásul fürdés közben vettem észre hogy ott piros kicsit a hasam és hat eléggé elkezdtem aggódni

aug. 30. 07:44
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem, de az anyai IQ mennyisége igen, mert azt tőled örökli...
aug. 30. 07:55
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 30. 08:01
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

De most gondolkozzal mar egy picit, ez hogy lehetne lehetséges? Ott a baba, a méhed, a magzatviz, zsir,izom, bor, meg mittudomen mi, ami elvalaszt tole.

Ha a te borodon van serules, az hogyan latszodhat meg a baban? HOGY?

Akkor tudnam elkepzelni, ha a baba kozvetlenul a borod alatt lenne, esetleg 🤣🤣🤣

aug. 30. 08:19
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Ezért nem kellene lógni a biológia óráról…
aug. 30. 08:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog. Anno mikor terhes voltam lerobbant a kocsim. Felforrt a víz. Vártam kb fél órát hogy visszahüljön mielőtt leveszem a kupakját. Hát nem hült le, telibe visszalőtt a forró víz, leforáztam a hasamat, az arcomat. Semmi baja nem lett a babának.
aug. 30. 08:22
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Átégetted a hasfalad minden rétegét? 😂😂😂
aug. 30. 08:26
 8/22 A kérdező kommentje:

A sok okoskodó és bántó embernek írnám , azért aggódom mer több olyanról hallottam / mesélték az anyukák hogy megégették a hasukat vagy leforrázták és a baban születéskor meglátszott .

Plusz meg azért mer az anyukám a húgomnál varandosan szűrte le a tésztát és a tészta vízzel le forrázta a hasát és ez a húgom nyakán meglátszott , tűzfoltként ,és mai napig ott is van (6eves már)

Ja és meg üzennem a sok okosnak ennek semmi köze a biológia órához.

Aki meg rendesen válaszolt köszönöm .

aug. 30. 08:36
 9/22 anonim ***** válasza:
96%
8# sok ugyanolyan buta embert ismersz, mint te.
aug. 30. 08:37
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

A fiamnak is volt tűzfoltja születése után, pedig nem forráztam le a hasamat soha. :D

Semmi összefüggés nincs.

aug. 30. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!