Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnapi nap folyamán sutottem...

Tegnapi nap folyamán sutottem a gázon mirelit dolgokat és hat ki fröccsent az olaj és egy kicsi rá ment a hasamra is polon keresztül , egy kicsi piros folt van ott . Meglátszik ez a baban?

Figyelt kérdés

#baba #terhesség #Sütés , égetés
aug. 30. 07:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy ne lenne köze a biológia órához... Ha jártál volna valaha biológia órára lenne róla fogalmad, hogy a tűzfolthoz semmi köze a tészta főzővízének...
aug. 30. 08:47
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Kedves "okos" kérdező, ne csodálkozz a válaszokon, ha h.lyeséget kérdezel.

Nem ártana gondolkodni, mielőtt leírsz egy ilyen ostoba kérdést.

Hogy látszana már meg a gyerekeden, te szerencsétlen????

aug. 30. 08:48
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
És belőletek lesz még több....
aug. 30. 08:59
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezek ostoba népi babonák, a tűzfoltnak sincs az ég világon semmi köze ahhoz, ki mit forráz le terhesen.

Ilyet normális ember nem hisz el.

aug. 30. 09:57
 15/22 babyboom567 ***** válasza:
92%

Van tűzfolt a gyerekemen, és nem égettem meg magam terhesen.

És csak hogy ne mi legyünk a hülyék,itt az tudományos tény,amit kihagytál a biológia órával.

"Naevus flammeus (tűzfolt):

A tűzfoltok a bőr szintjében elhelyezkedő, veleszületett, kisebb-nagyobb felületű piros foltok, a kis erek ártalmatlan tágulatai. Népiesen gólyacsípésnek is nevezzük őket.A tűzfoltok okai lehetnek a genetikai mutációk az érrendszer fejlődésében az embriókori növekedés során.

Síráskor, erőlködéskor valóban jobban látszanak, nyugalomban alig észrevehetőek. Ha a homlokon, szemhéjakon, szemöldöktájon vagy a tarkó közepén szimmetrikusan helyezkednek el, legtöbbször az első év végéig eltűnnek. Semmilyen teendőt nem igényelnek.

Ha az értágulatok egyoldaliak általában egy életen át megmaradnak."

aug. 30. 10:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már nagyon sok hasonló kérdésnél leírtam.

15 hetes terhes voltam, amikor pofára estem a biciklivel, össze-vissza zúztam a lábam, a kezem, az állam.

A kezemen maradandó bőrsérülés van.

A gyerekem karcolások, foltok, hegek és bicikli formájú bőrpír nélkül jött a világra.

aug. 30. 10:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek a választ.
aug. 30. 10:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ez pihen egy generációt, az unokádnak biciklikerék formájú anyajegye lesz. 😄😉

aug. 30. 10:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem forró víz fröccsent a hasamra nagyterhesen, fájt nagyon, lett kis folt. Nem látszik semmi a gyerekemen...
aug. 30. 14:09
 20/22 anonim ***** válasza:
75%

Anyám sem égette meg magát, mégis van tűzfolt a karomon.

A legnagyobb gyerekemnek a homlokán volt V alakban, mikor született, elmúlt.

Én sem forráztam le magam...

Viszont a középső gyerekemnek vannak ugyanott anyajegyei, ahol nekem, abban lehet valami, hogy ez öröklődhet tovább.

aug. 30. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!