Tegnapi nap folyamán sutottem a gázon mirelit dolgokat és hat ki fröccsent az olaj és egy kicsi rá ment a hasamra is polon keresztül , egy kicsi piros folt van ott . Meglátszik ez a baban?
Kedves "okos" kérdező, ne csodálkozz a válaszokon, ha h.lyeséget kérdezel.
Nem ártana gondolkodni, mielőtt leírsz egy ilyen ostoba kérdést.
Hogy látszana már meg a gyerekeden, te szerencsétlen????
Ezek ostoba népi babonák, a tűzfoltnak sincs az ég világon semmi köze ahhoz, ki mit forráz le terhesen.
Ilyet normális ember nem hisz el.
Van tűzfolt a gyerekemen, és nem égettem meg magam terhesen.
És csak hogy ne mi legyünk a hülyék,itt az tudományos tény,amit kihagytál a biológia órával.
"Naevus flammeus (tűzfolt):
A tűzfoltok a bőr szintjében elhelyezkedő, veleszületett, kisebb-nagyobb felületű piros foltok, a kis erek ártalmatlan tágulatai. Népiesen gólyacsípésnek is nevezzük őket.A tűzfoltok okai lehetnek a genetikai mutációk az érrendszer fejlődésében az embriókori növekedés során.
Síráskor, erőlködéskor valóban jobban látszanak, nyugalomban alig észrevehetőek. Ha a homlokon, szemhéjakon, szemöldöktájon vagy a tarkó közepén szimmetrikusan helyezkednek el, legtöbbször az első év végéig eltűnnek. Semmilyen teendőt nem igényelnek.
Ha az értágulatok egyoldaliak általában egy életen át megmaradnak."
Ezt már nagyon sok hasonló kérdésnél leírtam.
15 hetes terhes voltam, amikor pofára estem a biciklivel, össze-vissza zúztam a lábam, a kezem, az állam.
A kezemen maradandó bőrsérülés van.
A gyerekem karcolások, foltok, hegek és bicikli formájú bőrpír nélkül jött a világra.
Tudod, ez pihen egy generációt, az unokádnak biciklikerék formájú anyajegye lesz. 😄😉
Anyám sem égette meg magát, mégis van tűzfolt a karomon.
A legnagyobb gyerekemnek a homlokán volt V alakban, mikor született, elmúlt.
Én sem forráztam le magam...
Viszont a középső gyerekemnek vannak ugyanott anyajegyei, ahol nekem, abban lehet valami, hogy ez öröklődhet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!