Mirelit brokkolit hogyan paroljatok meg a babatolnak? (paroloban szeretnem megcsinalni aztan turmixolni)
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 07:47
1/9 anonim válasza:
A folyamat melyik része nem egyértelmű?
2/9 anonim válasza:
Elektromos párolóba fagyasztva kell betenni és ízlés szerinti ideig parolni - ez 10 perctől fel óráig bármi lehet. Utana bele a turmixba es kesz. Ezt izesiteni nem kell még
3/9 anonim válasza:
Mit nem ertesz ezen?
Nekem parolo&turmixom van egyben. Bedobtam fagyottan, megparoltam, icipici so, hogy ize legyen es turmix.
De brokkolit magaban nem adtam, csak almaval.
4/9 anonim válasza:
Off
3!
Milyen az a pároló&turmix? Sosem hallottam róla, hogy ez létezik egyben
5/9 A kérdező kommentje:
2# Koszonom szepen legalabb normalis, hasznos valasz. ;)
2018. szept. 17. 08:47
6/9 A kérdező kommentje:
A mit nem ertesz ezen meg mi nem egyertelmu valaszokkal keruljetek mar el legyszives.Ertelmes VALASZT kertem,ugy ahogy megkaptam a masodiktol.O ertette a kerdest.
2018. szept. 17. 08:53
8/9 anonim válasza:
De érdekes, ilyet még nem is hallottam. Köszi, utolso
9/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Ahogy a kettes is leírta. Nekünk Babymoov van, szuper dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!