Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elázott és elmosódott azért...

Elázott és elmosódott azért van ott a csík vagy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Most kezdenénk a kivizsgálásokat missed ab-ok miatt, de már meg kellene jönnie. Annyira felborult minden, hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie, de már ideje lenne. Megszakítással védekeztünk, mert most nem akartunk addig próbálkozni, amíg nem derül ki mi a gond. 7 évig így védekeztünk és sose lettem terhes. Egyszerűen hihetetlen lenne, ha most meg mégis az lennék.

Nagyon meg vagyok ijedve! Most még nem akartam teherbeesni.

Nem láttam még ilyen tesztet.

[link]

2021. febr. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csinálj másikat. 10 perc után már nem értékelhető az eredmény csak azon belül, ha időn túl jött ki akkor szerintem egyébként ez negatív.
2021. febr. 11. 21:53
 22/62 anonim ***** válasza:
0%
Ez pozitív
2021. febr. 11. 22:08
 23/62 anonim ***** válasza:
53%

En is igy voltam eloszor, nagyon halvany volt azt se tudtam milyennek kell lennie, gondoltam halvany ugy sem pozitiv. Plusz a pajzsmirigy alulmukodesem akkor derult ki es a doki is mondta, hogy nem valoszinu, hogy osszejon amig nincs kezelve...hat kesobb elegge besotetedett es masnap vettem egy clearbluet na az eleg egyertelmuen pozitiv lett :D

Szerintem ez is pozi, de mar engem is erdekel, ugyhogy ird majd meg mi lett :)

2021. febr. 11. 23:01
 24/62 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mikor volt missed ab-od? Ha pár hete, akkor az is lehet, hogy még nem urult ki a hcg a szervezetedbol, azért halvány pozitív a teszt. Bár drukkolok hogy ne így legyen, ennyi év várakozás után nincs aki jobban megerdemelne a vágya beteljesülését..mindenkepp szólj, milyen lett a kontroll teszt.
2021. febr. 11. 23:05
 25/62 A kérdező kommentje:

December 2-án volt a műtét. Azóta teszteltem negatívat pár hete,hogy biztosan kiürült-e minden.

Ha baba, akkor remélem végre sikerül kihordanom egy egészséges babát.

Egyelőre amúgy nagyon hihetetlennek tűnik. Őszintén csodálkoznèk,ha terhes lennék.

2021. febr. 11. 23:12
 26/62 anonim ***** válasza:
59%
Ugyan már, teljesen negatív ez a teszt, csak csutkára el van áztatva!
2021. febr. 12. 07:17
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
Mikor tesztelsz újra? Csinalj facellet mert ha a gabriel valoban pozitív (bar sztem nem), akkor a facelle egyértelmű lenne mivel amugy a Gabriel később pozi.
2021. febr. 12. 07:51
 28/62 A kérdező kommentje:
Vasárnap tesztelek. Írok majd mindenképp!
2021. febr. 12. 08:05
 29/62 anonim ***** válasza:
33%

Szexelni tudsz.. babát akarsz... de az már nem megy, hogy egy pofon egyszerű tesztet normálisan megcsinálj, értelmezz... és közönség segítseg kell ahhoz is, hogy csinálj egy újat, mert egyedül ez nem jutott volna eszedbe

🤦‍♀️😂

2021. febr. 12. 08:06
 30/62 A kérdező kommentje:

Nyilván eszembe jutott,hogy csináljak újat! Meglepődtem a teszten,mert nem láttam még ilyet, ezért tettem ki a kérdést. Hátha látott valaki ilyet.

Minek jössz kötekedni?

Lapozz tovább,ha nem tetszik a kérdés!

2021. febr. 12. 08:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!