Elázott és elmosódott azért van ott a csík vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Most kezdenénk a kivizsgálásokat missed ab-ok miatt, de már meg kellene jönnie. Annyira felborult minden, hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie, de már ideje lenne. Megszakítással védekeztünk, mert most nem akartunk addig próbálkozni, amíg nem derül ki mi a gond. 7 évig így védekeztünk és sose lettem terhes. Egyszerűen hihetetlen lenne, ha most meg mégis az lennék.
Nagyon meg vagyok ijedve! Most még nem akartam teherbeesni.
Nem láttam még ilyen tesztet.
2021. febr. 11. 19:28
4/62 anonim válasza:
Szerintem is pozitív. Tudsz esetleg reggel még egyet csinálni?
5/62 A kérdező kommentje:
Gabriel teszt
Annyira meglepődtem,hogy mintha látnèk rajta valamit,hogy azonnal szètkaptam.
Igazából délután csináltam és biztos voltam benne,hogy negatív lesz, ezért eltettem a fiókba és most néztem rá.
Tiszta gyomorgörcsöm lett.
2021. febr. 11. 19:36
6/62 anonim válasza:
Holnap csinálj másikat.Facelle Rossmann-os nagyon jó és nem drága
7/62 anonim válasza:
Ez szerintem elázottan is pozitív, de azért csinálj holnap. Én is facelle-et ajánlok, vagy Xepil, ezek jók és ha van baba mutatják, ha nincs, az is egyértelmű.
8/62 anonim válasza:
Izgalmas. Pozitívnak tűnik még így is. Bár rájuk van írva, hogy 10 perc elteltével fals eredményt adhat.
9/62 anonim válasza:
Hat ezt így en nem merném értékelni. Csinálj újat.
10/62 A kérdező kommentje:
Holnap reggelig már nem tudok venni,de szombat vagy vasárnap reggel csinálok egy újat. Addigra erősödnie kell,ha valami csoda folytán baba van a dologban.
2021. febr. 11. 20:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!