Miért olyan normális táppénzre menni, mihelyt egy nő pozitív terhességi tesztet tart a kezében annak ellenére, hogy nem végez olyan munkát, ami ártana a babának vagy neki?
En 10 hetes kismama vagyok,ikrekkel.
Kórhazban dolgozom,ugy tervezem,hogy ezt az evet még biztosan ledolgozom ,utana mar barmi lehet :)
43as én meg azt ítélem el aki rögtön rohan táppénzre mert ez jó alibi hogy ne kelljen tovább dolgozni.
Ha valaki jól érzi magát miért ne dolgozhatna? Azért mert divat otthon lustálkodni terhesen?
Mi attól rosszul voltunk az orvos férjemmel, hogy hazahozza a koronát. Tusolás nélkül haza sem jött soha.
Varandósan biztos nem dolgoznék most kórházban, ikrekkel meg pláne nem.
Nem 44es hanem mert veszélyeztetett munkakörben dolgozik...kórházban...covid járványkor. Azért. Én is dolgoztam 36 hetes korig.IRODAN. Mert jól esett, és jól voltam.
De...azzal, hogy valaki rögtön rohan lustálkodni, azzal nem veszélyezteti a gyerekét!
Már miért lenne veszélyes kórházban dolgozni??
Szerintetek egy szülésznő vagy szemészetis mi a fenétől van veszélyben? A covidnak semmi hatása egyébként sem a terhességre. Ilyen alapon egy kismama csak zsilipelt ajtón kaphatna enni és senki nem léphetne be.
Szerintetek vizsgálatokra hova jár?
Komolyan egyesek olyan szinten el vannak szakadva a valóságtól, nem csoda, hogy ilyen szinten áll az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!