Miért olyan normális táppénzre menni, mihelyt egy nő pozitív terhességi tesztet tart a kezében annak ellenére, hogy nem végez olyan munkát, ami ártana a babának vagy neki?
Vészes hányásom volt szülésig. Óvodában dolgoztam. Most azt el lehet képzelni, hogy hagyok ott 25 gyereket, ha épp futni kell. Meg alapból legyengülve figyelni se tudtam. Úgyhogy hiába nem így terveztem, elég hamar otthon találtam magam.
Nem tudhatod kinek mi az oka
Miért nem értitek a kérdést?
A kérdező az ok nélküli esetekre gondol, nem azokra, akiknek erre tényleg van megfelelő indokuk.
És sokszor lehet tudni, én nem egyet ismerek, aki ezzel hetvenkedett, vagy már a terhesség előtt tudta, hogy mikor megy táppénzre.
És ha el akar menni, mi van? Kinek mi köze hozzá?
Elsővel én is dolgoztam még a 39. héten is, mert muszáj volt. Szerencsére semmi komolyabb baj nem volt, bár a 31. héten koraszulessel riogattak es tudoerleloleket kaptam.
A masodikkal nem dolgoztam szinte semmit, a 24. hétig véreztem, nem barnaztam, hanem többször konkretan menstrualtam. Visszamentem dolgozni, majd a 27. héten jött ugyanaz, mint az elsővel. Tudoerlelo, korhaz, progeszteron. Nem megerolteto a munkam, de eljottem es vissza se megyek. Senkinek nem kototttem az orrara a problemaimat.
Nekem meg a hatam kozepere se hianyzik a sok aspiskigyo kollega, akinek jobb dolgoa sincs, mint massal foglalkozni... :D
Raadasul nem mindenki kompatibilis az utazassal sem. En nem vezetek már a 20. hettol, mert tök tompa voltam es akkora baromsagokat csináltam vezetes kozben, hogy csodalkozom, hogy senkinek nem lett semmi baja.
Tomegkozlekedni sem bir mindenki 40 fokban maszkban. Én tuti 5 percen belül elhanynam magam.
24es te akkora idióta vagy!!!
Nem mindegy iroda vagy nem iroda? Aki nem irodában dolgozik és nincs semmi baja az is dolgozhat, akinek meg van, az cseszheti hogy irodában ül. Miért szerinted fenyegető vetéléssel csak azt irják ki aki pl tesco pénztáros? Logikád szerint az irodában ülő vérezzen el, vagy hányja napi 10x nyakba a kollégáit. Az mindegy, őt leszrjuk mert irodista. Látszik mennyit tudsz a terhességbkiirasrol odáig terjed az értelmed hogy dehát ül 🤦♀️🤦♀️ mikor a hülye okoskodik, mi?
A helyzet az, hogy a fajtádnak van a legnagyobb munkaundusza. Nem ismersz senkit de te már kirugatnád pusztán azért mert tp-n van. Gratulálok. Bár nem tudom mennyire kell idiótának lenni ahhoz, hogy valaki egy veszélyeztetetett terhesre irigykedjen mert bezzeg ö nem dolgozik. Minden vágyam volt egy problémamentes terhesség, de nem adatott meg. Erre jönnek még ilyen egy bites buta tyúkok akiknek van pofájuk számon kérni meg kirugatna, mert "nem dolgozom".
És nem kell az ócska duma, hogy jajj nem rám vonatkozik. De ràm is vonatkozik, mert folyton ismeretleneket bactattok ezen az oldalon (is). És akkor ne vegyuk magunkra? Mit? Egyszer egy tyúk itt velem ismeretlenul kozolte hogy tp csaló vagyok. Loszrt nem tudott rólam, elég volt maga a terhes tp ténye. Most itt is a kérdező meg az irodából mindenkit ok nélkül kirugdosó idióta.
Foglalkoznátok már magatokkal,gondolom lenne mit.
Akinek ilyen kollégái vannak ott nem csodálom amúgy ha akkor is lelép ha semmi baja.
A terhesség nem betegség témához meg: sok betegség van amivel dolgoznak az emberek, meg mibdent csinálnak, mert lehetövé teszi a teljes életet, meg sok állapot van ami mellett az illető nem tudja elvégezni a munkáját.
Ennyit a nagy nagasröptű eszmefuttatásodról. Meg hogy szerinred ki jogosult tp-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!