Enyhe alhasi fájdalom, görcs normális a pozitív tesz után?
Tegnap teszteltem pozitívat, a 28. ciklusnapon. Előtte voltak PMS-tüneteim, egy kis alhasi fájdalom és görcs, bár nem olyan erősen, mint amikor tényleg megjön.
De ezeket még tegnap is éreztem... Bevettem egy magnéziumot, nem tudom, attól-e, de elmúltak délutánra a panaszok, viszont ma reggel enyhén megint éreztem egy kis görcsöt, alhasi fajdalmat.
Barnázás, vérezgetés szerencsére eddig nincs.
Ez lehet normális ilyenkor vagy probléma?
Köszi!
Akkor remélem minden rendben lesz :)
Mennyi magnéziumot szedtél egy nap?
Teljesen normális, én is ezeket éreztem, plusz elég erős derékfájdalmat. Hátrahajló méhem van, olvastam, hogy ez is közrejátszhat benne. Szedtem tovább a vitamint, plusz magnézium-l-laktátot. Kaptam progi pótlást is, azóta nem igazán van megjön érzésem, nem tudom van e hozzá bármi köze. 7 hetes UH-on minden rendben volt, szívhang is volt már.
Boldog babavárást! 😊
Szia!
Hat hetes terhes vagyok. Nekem is van "mindjárt megjön" érzésem, a derekam is sokat fáj.
Teljesen normális, amit érzel, ne aggódj! :)
Minden jót kívánok! :)
Nem is lesz gond! :)
Ötös voltam.
Köszi! Én 1000 mg-os magnézium+B6 kombót vettem, abból nem biztos, hogy kettőt be kellene vennem...
De most szerencsére elmúltak a görcsök enélkül is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!