Felfázáshoz hasonló hasi fájdalom normális?
Figyelt kérdés
Félek, hogy felfáztam🙄de amióta várandós vagyok sokat fáj a hasam doki szerint normális, igy már nem tudom eldönteni, hogy felfaztam vagy csak a szokásos hasfájás. Ti, hogy birtátok ezt a bizonytalanságot? Minden héten nem mehetek dokihoz, pedig szívem szerint mennek.. 7hetes vagyok2020. júl. 15. 09:50
1/2 anonim válasza:
En gyakran voltam terhesseg elott is felfazva. Ne hagyd annyiban,ha tenyleg fel vagy fazva azt nem szabad elhanyagolni,foleg nem terhesen! Vizletet neztek? Addigis igyal sokat, es en szemely szerint tozegafonyat szedek,az valamennyit mintha hatna nalam. Viszont nem kizart,hogy antibiotikum is kelleni fog,ugy tudom a monural por mehet terzesseg alatt is,de ezt nyilvan az orvos tujda,mert venykoteles.
2/2 anonim válasza:
Ha nem csip mikor pisilsz, nem vagy felfázva. Nekem is volt olyasmi fájdalom amúgy. És nem voltam felfazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!