14. Hétben vagyok, most derült ki down szindrómás a babám. Más megtartaná?

Figyelt kérdés
A férjem ellenzi hogy, megtartsuk, szüleinksem támogatják. Nem tudom mi legyen, úgy szeretném őt
2016. júl. 27. 18:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
8%
Csak annyit,hogy Amniot ennyi idős terhesen nem végeznek,a CVS eredménye-ha államilag csináltatja-legkorábban a 15.-16. hét környékén van.Illetve magánban is működik(én is ott csináltattam,akkor még nem létezett a Nifty)de az nem olcsó.A Niftyről nem is beszélve....
2016. aug. 5. 20:35
 52/63 anonim ***** válasza:
75%
De neked ez miért számít? Főleg a pénztárcája? Eszem megáll, minden kérdésnél ez megy, valaki leír tényeket, főleg mikor van elég baja, és akkor elkezdenek vájkálni a pénztárcájában meg tök felesleges dolgokat kérdezgetni.
2016. aug. 6. 00:19
 53/63 anonim ***** válasza:
10%
Semmi közöm hozzá,nem is ez érdekelt.Inkább csak az,hogy 100%-ban biztos-e,hogy beteg a baba?A barátnőm majdnem rosszul járt....ennyi.Nem kell egyből eldobni az agyadat,meg a másikat b*szogatni.
2016. aug. 6. 15:21
 54/63 A kérdező kommentje:

Igen fizetős vizsgálat volt és még az orvos is.

Sajnos olyan kórház van a városunkban, ami borzalmas. Csak azt nézik hogy mikor tömöd meg a zsebüket, ha már fizetek valamiért akkor legalább kapjak is érte valamit..

2016. aug. 6. 16:31
 55/63 anonim ***** válasza:
45%

Mindenképp csinaltasd meg az amniot.

A dokim szerint sok a téves eredmény a prena és nifty tesztekben. Az ő praxisaban is volt hamis negatív prena, azaz mégis downos lett a baba.

En nagyon féltem az amniotol, de meggyőzött, hogy csak az a biztos.

A gyereked életéről van szó végülis.

2016. aug. 6. 16:47
 56/63 anonim ***** válasza:
59%
Az 51. és 53. vagyok(akit lehurrogott a "kedves" 52.).Nekem a 2. babánál volt pozitív a vérvizsgálatom eredménye Down kórra.Magánúton végeztettem el az amniot(ez 2007 decemberében volt,a Telki Magánkórházban(igen húzós ára volt,150 ezer ft),nem tudom manapság van-e magán úton amnio)4 nap alatt volt eredmény. 2012-ben magánúton CVS-t csináltattam(Hajdu Krisztina genetikussal,az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban,60 ezer ft volt),3 nap alatt volt eredmény.Egyiknél se volt aggodalmam,hogy bármi baj történhet(a vizsgálat elvégzése miatt)de tutira akartam menni.Rá egy évre jött be a vérteszt(Nifty,és társai). Nekem is van ismerősöm,akinél fals pozitív volt az eredmény.Szóval emiatt kérdeztem csak,nem azért,mert irigy vagyok,vagy bárkinek a zsebében turkálok.Én is megjártam a magam poklát....
2016. aug. 6. 17:07
 57/63 anonim ***** válasza:
49%
Az utolsó vagyok:nem volt egyértelmű:a 2. babánál Down kór gyanúja merült fel(1:120 volt a kockázat),ezért csináltattam meg az amniot sos-ben,magánúton.A 3. babánál-akinél CVS-t csináltattunk-már nem volt kérdés,hogy a vérteszteket kihagyjuk,egyből belevágunk a közepébe.A 11. héten csináltattuk meg a vizsgálatot.
2016. aug. 6. 17:16
 58/63 anonim ***** válasza:
56%

Mindenképp csináljátok meg az amniót,vagy a CVS-t, a kombinált teszt nem megbízható, csak egy arányszámot ad. Nekünk pozitív lett, vagyis azt hozta ki, nagy rá az esély, hogy beteg a baba. Megcsináltattuk az amniót, ami 100%-os biztonsággal megállapította, hogy nem down-os. Volt a kórházban olyan is, akinek a kombinált tesztje 1:3 arányban hozta ki, hogy beteg a babája, mégis egészséges lett.

A genetikus azt mondta senkinek sem ajánlja a kombinált tesztet, pont az ilyenek miatt. Csak a kromoszóma vizsgálat ad biztos eredményt.

2016. aug. 7. 14:20
 59/63 anonim ***** válasza:
70%
Már rég leírta, hogy nem csak vérteszt alapján döntött, mit lovagolsz még mindig ezen?
2016. aug. 7. 15:46
 60/63 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon Sajnalom!! En sem tartanam meg.

Sok erot kivanok!

2016. aug. 7. 18:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!