2015. októberében terhesség megszakításom volt a 20. hétben, mert a babám down szindrómás volt! Ki mikor vállalt ilyen, vagy hasonló helyzetben újra babát?
Szia. Nálunk ugyanez volt, csak már a 18. héten elköszöntünk tőle :(
Nekünk akkor a doki 3-6 hónap pihenőt javasolt, fizikailag is és lelkileg is.
#4es, hogy te mekkora egy undorító, érzéketlen tuskó vagy! Hánynom kell az ilyen emberektől!Fú de mondanék még neked egy pár szót, de inkább nem pazarlom tovább rád az időm...
Kérdező! Sajnálom nagyon ami veled történt! :( Szerintem ebben a hónapban már elkezdhetnétek. Kontrollon mit mondott a doki? Gondolom minden okés volt, akkor hajrá! Nagyon drukkolok nektek, sok sikert!
Kedves kérdező, én sokkal nagyobb magzatot veszítettem el,(bár nem down szindróma volt, a 33. héten halva született), és nekem 6 hónapot mondtak a várakozásra. 5 hónap után gyakorlatilga zöld utat kaptam, mert fizikailag teljesen felépültem és tüszőérést is látott az orvos az uh vizsgálat során. Úgyhogy, gondolom Nektek is hasonló várakozási idő javasolt, de szerintem a próbálkozás előtt még menj el egy rutin vizsgálatra a biztonság kedvéért.
A #4 válaszolóhoz hasonló taplókkal meg ne törődj! Nekem egy down-os nagynéném volt, súlyos értelmi sérült, és szívbeteg is. Éveket láttam a kínlódásából, és most is sírva fakadok ha eszembe jut szegényke (a végén a szülők is kihaltak mellőle, a testvére gondozta haláláig) Én is elvetetném hasonló esetben, mert az ilyen élet csupán létezés...
Gyógyulást kívánok Neked, és a jövőre pedig egészséges babá(ka)t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!