14. Hétben vagyok, most derült ki down szindrómás a babám. Más megtartaná?
Figyelt kérdés
A férjem ellenzi hogy, megtartsuk, szüleinksem támogatják. Nem tudom mi legyen, úgy szeretném őt2016. júl. 27. 18:04
1/63 anonim válasza:
nagyon sajnálom :( én nem tartanám meg, nem érzem magam elég erősnek egy beteg baba nevelésére. de minden tiszteletem annak, aki beteg gyereket nevel, én nem lennék rá képes.
4/63 anonim válasza:
nem tudok arról tanácsot adni,megtarsd-e de vannak akik igen, szerintem mielőtt döntesz lépj be olyan fb csoportokba,vagy védőnőn keresztül próbáld olyanokkal felvenni a kapcsolatot,akik hasonló helyzetben voltak hátha segít :-(
5/63 anonim válasza:
Én is 14 hetes vagyok,megkérdezhetem hogy nektrk ez a plusz fizetős vizsgálatból derült ki? A rokonságban van down szindrómás nálatok? Bocsi,hogy kérdezősködök. Én nem tartanám meg , nagyon nagyon sajnálnám de sem a családnak nem tenne jót,sem a gyermeknek egy olyan élet.
6/63 anonim válasza:
Nem tartanám meg pontosan azért mert tanultam gyógypedagógiát. Középsúlyos értelmi fogyatékossággal és más betegségekkel. Pl. Szív szembetegségekkel jár legtöbbször. Az ilyen betegek felnőve is olyanok mint egy nagy gyerek.
7/63 anonim válasza:
Olvass utána, mivel jár, és hogy tudnál-e mellette a többi (esetleg jövőbeli) gyerekeddel is foglalkozni.
8/63 anonim válasza:
Ha 100%, hogy down-os, nem tartanám meg. De mondom ezt úgy, hogy nem tudom, hogy konkrétan mit tennék, ha az én hasamban lenne, mert olyankor teljesen felülírnak mindent az anyai érzések.
9/63 A kérdező kommentje:
Fizetős vizsgálat volt, az orvosom javasoltára, szerinte ez megbízhatóbb.
Első babánál is amit lehetett megcsináltattunk, nem az első esett a családban.
Unokatestvéremnek első babája is down szindrómás volt :(
2016. júl. 27. 18:15
10/63 anonim válasza:
Nem. Beteg babát nevelek, de nála meg van az esély, hogy meggyógyul, kinövi, behozza (többféle egymásra épülő probléma), míg egy Down szindrómásnál nem és még így rettenetesen nehéz a sok kezelés, fejlesztés. Megterhelő lelkileg és anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!