Mit tennétek? 44 évesen, védekezés mellett sikerült teherbe esnem.3 gyerekem van most fél éve dolgozom végre. Én el akarom vetetni. A párom megtartaná. Ha elvetetem megutál, ha megszülöm - az egész életem elrontja, sose lesz munkám az életben.
Ezt nektek kettőtöknek kell megbeszélnie.
Én nem tudom mit csinálnék.
Esetleg ha semmiképp nem akarod a gyereket, menj el orvoshoz és vidd a párod is, és kérd meg az orvost, hogy mondja el milyen veszélyi lehetnek ilyen korban.
Ha még kicsik a gyerekek, egy nem el fér még?:DD
Hát te ismered a párod, meg saját magad is. Én a te álláspontod is megértem, meg az övét is.
Csak mondjuk ha elveteted úgy, hogy ő nem akarja, mi lesz a kapcsolatotokkal?
Azt megkérdezhetem, hogy mi mellett sikerült a baba? (Csak kíváncsiságból, hogy mibe ne bízzak:D)
No ez aggaszt engem is - tegnap már a vonaton ültem de visszajöttem - ahogy elmentem olyan keserű arckifejezést öltött. MOst borzasztó de abban reménykesem hogy nem marad meg. Futok napi 5 kilométert.
Egyábkánt gumival védekezdünk. Előtte spirálom volt de most le kellett fél évre tenni. Ritkán vagyunk együtt - talán fél évente - így a naponta szedendő tabletták nem jönnek szóba.
Mindenesetre köszi a támogatást mindenkinek. Mége nem dontöttem, jövő háten hazamegyek vagy vizsgálatra vagy ABre, az a 8. hét lesz. MOst kicsit eltűnök, este leszek ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!