Mit tennétek? 44 évesen, védekezés mellett sikerült teherbe esnem.3 gyerekem van most fél éve dolgozom végre. Én el akarom vetetni. A párom megtartaná. Ha elvetetem megutál, ha megszülöm - az egész életem elrontja, sose lesz munkám az életben.

Figyelt kérdés
Semmi porcikám nem kivánja a gyereket se lelkileg se testileg, pláne ebben a korban mikor rengeteg veszéllyel jár. A gyerekeim kicsik még, sokáig mellettük nem tudtam dolgozni. Most végre találtam munkát. Olyan országban élek ahol tilos az abortusz, haza tudok utazni. A párom vallási okokból akarja megtartani.

2012. jún. 6. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
56%
6 gyereket egyedül???Azt megnézném...könnyű mondani tudod...
2012. jún. 16. 15:38
 72/81 anonim ***** válasza:
46%
Ok! Nekem sajnos még nagyon friss az élmény és a mélységes megbánás, fájdalom... Most úgy érzem (súlyos betegségen kívül) nincs az az indok amiért (újra) megtenném...
2012. jún. 17. 00:23
 73/81 anonim ***** válasza:
39%
Kedves Kérdező! Tudom, hogy nagyon őrlödsz és gondolkozol még bent, a szíved mélyén. S nagyon logikusnak hangzik az állításod, mi lesz, ha beteg lesz a baba, nem akarsz terhet tenni a gyerekeid nyakába... Hidd el, nem akarlak elkeseríteni, de mindenképpen sok terhet teszel a gyermekeid nyakába akkor is, ha nem vállalod a testvérüket, sőt! Még ha nem is mondod el nekik, akkor is hatni fog rájuk a döntésed (ezt számos pszichodrámás tapasztalat alátámasztja). S az életben is kikerülhetetlen terhekkel fognak találkozni, amiken át kell menniük. Tudom, hogy nem hiszel abban, hogy egy ember van Benned, de ez nem teljesen hit kérdése, tudományosan bizonyított tény, csak sajnos a média és az abortuszpártiak ezt jól elkenték. Olvass utána pl Bernard Nathanson ( [link] Ő, aki az abortusz legnagyobb forradalmasítója volt, hogyan jött rá, hogy teljes ember a magzat a fogantatástól kezdve. Sok erőt és őszinte döntést kívánok!
2012. jún. 18. 13:40
 74/81 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen egyetértek az utolsóval.
2012. jún. 18. 14:36
 75/81 anonim ***** válasza:
51%

az előzőleg megadott linket belinkelném mégegyszer mert nekem csak így jött be az oldal:

[link]

2012. jún. 18. 14:42
 76/81 anonim ***** válasza:
29%

Kedves Kérdező!

Kérlek, ne kockáztasd a családod és a párkapcsolatod épségét, működését az abortusszal. Ha mégis ezt a módot választod, akkor pedig ne hazudd azt a férjednek, hogy beteg lenne a baba, mert sajnos minden hazugság kiderül előbb-utóbb. És ha sokáig nem is, akkor is az, hogy hazudtál még egy plusz teher lesz a számodra az abortusz mint teher után...

2012. jún. 19. 12:58
 77/81 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező!

Én még csak most találtam meg a kérdésedet, de nagyon érdekelne, hogy vagy? Mi történt veletek?

Remélem minden a lehető legjobban alakult és most boldog vagy bárhogy is döntöttél!:)

2012. aug. 8. 14:52
 78/81 anonim ***** válasza:
9%
na?
2013. jan. 15. 18:38
 79/81 anonim ***** válasza:
0%
Add örökbe! :)
2013. jún. 2. 21:15
 80/81 anonim ***** válasza:

Szia!:)

En is csak most talaltam ra a kerdesre! Hogy vagy? Mi van veled? Vegul hogyan dontottel?

2013. júl. 5. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!