Mit tennétek? 44 évesen, védekezés mellett sikerült teherbe esnem.3 gyerekem van most fél éve dolgozom végre. Én el akarom vetetni. A párom megtartaná. Ha elvetetem megutál, ha megszülöm - az egész életem elrontja, sose lesz munkám az életben.
Sosem fogom megérteni miért tartjátok sokan emberségesebbnek azt, hogy azt az ártatlan életet kioltsa. Ha esélyt kap az életre még minden megváltozhat, nem kell azt gondolni, hogy az anya egész életében majd biztos gyűlölettel fog a gyermekére tekinteni, most érthető, hogy aggasztja ez a dolog némileg, de ez változhat.
Reméljük,hogy helyesen döntesz, és olyat teszel, amiért aztán nem fogod magad egy életen át vádolni!
Szia!
A háttérinformációkat olvasva - korod, ritka együttlétek, védekezés mellett - nekem az jut eszembe elsőként, hogy maga a csoda, hogy a 4. gyereked megfogant. Ő valahogy nagyon akar jönni, minden akadályt leküzdve. Ez mindenképp elgondolkodtató.
Azt írod, vannak nagyobb gyerekeid, ők és természetesen az apa nem tudnak majd besegíteni, hogy mégis folytathasd a munkát? Annyi megoldás létezik már a kizárólag anyatejes, szoptatós tápláláson kívül, az újszülöttnek nincs feltétlenül csak az anyjára szüksége, bár az érzelmi oldala vitathatatlan. Ha nagyon akarod az állásodat, családi összefogással megoldható lenne a munkavállalás? Tapasztalatotok is van bőven, ez már önmagában előrelépés.
Végül azt írod, nem érzel szeretet iránta - mennyien vannak így a már megszületett babáikkal is, hiába tervezték és várták az "eszükkel". Aztán, ahogy egyre jobban megismerik egymást, mégiscsak "egymásba szeretnek". Többgyerekes anyukaként talán Te is átmentél már ezen. Úgyhogy ha pillanatnyilag nem is érzed azt, hogy szereted őt, ez még változhat, ne hagyd, hogy ez befolyásoljon.
Kérlek olvasd el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Elsősorban a kérdés kiírójának magyarázatát, és a 18. választ, aki a kérdés kiírójának sorstársa. Mindketten nemrég voltak abortuszon. Kérlek, ezt még tedd meg! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!